Garmin Fenix 5 Plus - oppdatert toppmodell

Fenix 5 er nok den mest populære multisportklokka på markedet og nå kommer etterfølgeren - Fenix 5 Plus.
Topp ytelse i lite format

 

  • Premium GPS-multisportsklokke med pulsmåling på håndleddet og TopoActive Europe fargekart med Trendline -popularitetsruting som hjelp til å finne og følge de beste rutene
  • Håndleddbasert sensor for puls–oksygen-akklimatisering gjør deg oppmerksom på blodoksygenmetningen, noe som er spesielt nyttig når du tilpasser deg høyder
  • Perfekt til opplevelser, med robust design med ripesikkert, kuppelformet safirglass pluss ramme, knapper og bakdel i rustfritt stål eller diamantlignende karbontitan (DLC)
  • Nyt favorittmusikken din fra klokken, trådløst tilkoblet med Bluetooth -hodetelefoner (selges separat).
  • Garmin Pay klar - Med den kontaktløse betalingsløsningen kan du enkelt betale med klokken og la penger og kort ligge igjen hjemme
  • Innebygde navigasjonssensorer med 3-akset kompass, gyroskop og barometrisk høydemåler samt multisatellittmulighet (GPS, GLONASS og Galileo)
  • Batterikapasitet: opptil 20 dager i smartklokkemodus og 32 timer i GPS-modus. I UltraTrac-modus har du opptil 70 timer.

For idrettsutøvere og eventyrere som vil ha det ultimate i en multisportklokke på håndleddet – ultrarobuste fēnix 5X Plus er her. Det er den første Fenix-klokken med en håndleddbasert sensor for puls–oksygenakklimatisering for oppmerksomhet på blodoksygenmetning i høyden. Andre høydepunkter er rutbare, TopoActive Europe fargekart oghåndleddpulsmåling. Nytt på Plus-versjonen er også musikkspiller som lar deg lagre og lytte til opptil 500 sanger i tillegg til Garmin Pay, en kontaktløs betalingsløsning.


Kart

Enten du er i en by eller ute i løypa, har alle klokkene i fēnix 5 Plus-serien innebygde kart- og navigasjonsfunksjoner som hjelper deg å orientere og holde kursen. TopoActive-fargekartene over Europa er forhåndslastede med kartdata som er optimalisert for lynrask navigasjon og posisjonssporing. For løpere og syklister har enheten også Trendline popularitetsruting, som bruker millioner av kilometer av Garmin Connect - data til å hjelpe deg med å løpe og sykle som lokalbefolkningen – uansett hvor du er.


Premium materialer, robust ytelse

Klokkene i fēnix 5 Plus-serien er konstruert for røffe opplevelser og lagd av førsteklasses materialer, og de finnes i en rekke utførelser. Den lyssterke, transflektive Garmin Chroma Display -fargeskjermen med høy oppløsning og LED-bakgrunnsbelysning sørger for god lesbarhet selv i sterkt sollys. For ekstra motstandsdyktighet mot riper finnes det et ekstra sterkt safirglass til en rekke modeller i fēnix 5 Plus-serien.


Yt bedre i høyden

Når terrenget blir brattere, og du har en seriøs klatring foran deg, har din fēnix 5X Plus spesielle stigningsfunksjoner som virkelig kan hjelpe deg. ClimbPro-kontrollprogrammet gir sanntidsinformasjon om gjeldende og kommende stigninger. Se stigningsgraden, avstanden og høydeøkningen for hvert stigningssegment samt en fremdriftsmarkør som viser hvor mye du har igjen. På strabasiøse klatreturer gir sensoren for puls–oksygenakklimatisering ytterligere informasjon. Denne sensoren bruker lysstråler til å måle absorpsjonen av hemoglobin i blodomløpet, slik at du kan vurdere hvor godt kroppens oksygennivåer tilpasser seg den tynnere luften i høyden.

 

Bedre satellittmottak

Alle fēnix 5 Plus, har i tillegg til den velprøvde GPS- og GLONASS-kompatibiliteten og Galileo-satellittmottak – for tilkobling selv i de mest krevende miljøer. I tillegg til kartbasert veiledning, har alle klokkene også avanserte ABC-sensorer (høydemåler, barometer og kompass) for situasjonsbevissthet utendørs. Den innebygde høydemåleren gir deg høydedata slik at du kan overvåke stigninger og nedstigninger nøyaktig under aktiviteter som fotturer, mens du alltid kan se kursen din ved hjelp av det elektroniske 3-aksede kompasset med vippekompensasjon – enten du beveger deg eller ikke.

 

Avanserte ytelsesmålinger

Alle klokkene i fēnix 5 Plus-serien er fullpakket med avanserte treningsfunksjoner som hjelper deg å overvåke formen og ytelsen. Dra nytte av fysiologiske målinger, løpsdynamikk for å spore treningsstatistikk, måle fremgangen og finjustere formen. Treningsstatus evaluerer automatisk ny treningshistorikk og nye prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du overtrener, opprettholder formen eller topper. En anaerob treningseffekt- måling hjelper deg å se hvordan treningen forbedrer din evne til å tøye grensene. Du kan også se din totale treningsbelastning. Forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler for blant annet svømming, løping, sykling, fotturer, skiturer, roing og stående padling. Hvis du vil ha litt ekstra motivasjon, kan du laste ned avanserte treningsøkter og planer fra Garmin Connect.

 

Pulsmåling på håndleddet

Som om det ikke er nok – med Elevate -pulsmålingsteknologi på håndleddet kan du måle pulsen uten å bruke pulsbelte. I tillegg til å telle skritt og overvåke søvn, bruker klokken pulsen din til å formidle informasjon om forbrente kalorier og kvantifisere intensiteten i treningsaktivitetene dine. Den måler også pulsvariasjonen din for å beregne en stressverdi. Denne målingen hjelper deg med å vurdere hvilket aktivitetsnivå kroppen din er klar for.

 

Musikk

Har du en motivasjonssang som girer deg opp for et løp eller en tøff treningsøkt? Med fēnix 5 Plus kan du nå glede deg over musikkfunksjonalitet, med opptil 500 sanger lagret direkte i klokken. Det er enkelt å laste ned musikk og sette favorittene dine i kø, slik at du kan nyte dem hvor som helst og når som helst via trådløst tilkoblede Bluetooth-hodetelefoner (selges separat). Du kan også synkronisere spillelistene dine fra utvalgte musikkstrømmetjenester med klokken. Så legg igjen telefonen hjemme når du tar deg en løpe- eller sykkeltur – siden musikken som inspirerer deg, befinner seg på håndleddet ditt.

 

Betalingsmulighet med Garmin Pay

For å holde tritt med den aktive livsstilen din har fēnix 5 Plus vår kontaktløse betalingsløsning Garmin Pay. Bruk den til å betale for kjøp og la penger og kort ligge igjen hjemme. Det fungerer så å si overalt der det finnes en skanner for kontaktløs betaling.

 

Hold deg smarttilkoblet

Alle modellene i fēnix 5 Plus-serien støtter smartvarsler når de er parkoblet med en kompatibel enhet. Motta e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokken - enten du er ute i løypa, på golfbanen eller ganske enkelt borte fra skrivebordet. Klokken har også andre tilkoblingsfunksjoner, inkludert automatiske opplastinger til Garmin Connect, sporing i sanntid, GroupTrack og deling i sosiale medier via gratisprogrammene Garmin Connect og Garmin Connect Mobile.

 

Apper, urskiver og tilbehørsremmer

Du kan tilpasse alle fēnix-klokker med gratis nedlastinger fra Connect IQ - butikken vår. Endre urskiven, legg til datafelter eller hent apper og widgeter for å få informasjon på en oversiktlig måte. Det finnes også et bredt utvalg av QuickFit® remmer i førsteklasses skinn, metall eller silikon– slik at det er enkelt å kombinere og matche stiler for alle slags idretter og aktiviteter. Du trenger ingen verktøy for å bytte. Bare bytt, klikk og gå. Med Garmin kan du gi klokken din helt unike, personlige stil.

 

Løpskraft

Legg til kraftdata i treningen din ved å laste ned Running Power-appen vår fra Connect IQ-butikken på den kompatible klokken din. Denne appen er utviklet av Garmin Labs og innhenter målinger, for eksempel tempo, vertikal bevegelse (oscillasjon), stigning og til og med lokale vindforhold, for å avgjøre hvor mye kraft du skyver fra med når du løper. Når du vet hvor mye kraft du bruker fra minutt til minutt, og fra km til km, er det enklere å vite når du bør spare på kreftene. Best av alt? Hvis du allerede har de riktige Garmin-enhetene, kan du legge til løpskraft gratis. Alt du trenger, er en fēnix 5 Plus og et av disse tilbehørene: HRM-Run , HRM-Tri eller Running Dynamics Pod.

Her er vårt utvalg - vi får inne flere modeller i juni/juli:

 

Garmin Fenix 5S Plus Sapphire multisportklokke

 
Skjermbilde 2018-06-19 kl. 11.16.39.png

Garmin Fenix 5X Plus Sapphire multisportklokke

Skjermbilde 2018-06-19 kl. 11.16.53.png

Garmin Fenix 5 Plus Glass Silver multisportklokkefenix-5-plus-silver.jpg

Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose/Gold multisportklokke