Er du vår nye kollega?

Braasport er i sterk vekst, og trenger nye ansatte. Nå søker vi en skikkelig sykkelnerd, som elsker alt som har med sykling å gjøre.

Vår sykkelavdeling server alle typer syklister ­– fra hverdagssyklisten, til ryttere på høyt nivå. Vi trenger derfor en sykkelentusiast, som alltid er oppdatert på det nyeste som foregår i sykkelverden. Er du en ihuga stisyklist, som også gjerne tråkker lange turer på grus og landevei, kan dette være stillingen for deg!

 

Som Kategoriansvarlig sykkel/deler vil du spille en nøkkelrolle for sykkelavdelingens videre utvikling.

Arbeidsoppgavene vil i stor grad dreie seg om sykler, sykkeldeler og sykkelutstyr. Innkjøp av varer, oppretting av produkter i nettbutikk og i interne systemer, samt kundeoppfølging på telefon, e-post og i butikk, kommer til å prege dine dager. I tillegg trenger vi at du er en feinschmecker på verkstedet. Arbeidshverdagen kan tilpasses din kompetanse, og dine ønsker.

 

På Braasport blir du en del av et ungt, sporty og fremoverlent miljø. Vi er i sterk vekst, så utviklingsmulighetene er store. Ditt arbeidssted vil i hovedsak være i Kjelsåsveien 168B på Frysja.

 

Stillingsbrøk: 100%

Søknadsfrist og tiltredelse: Snarest

 

Spørsmål om stillingen, samt søknad og CV kan rettes til:

 

Anders Baardseth, daglig leder

T: 911 23 326

M: anders(at)braasport.no