Real Turmat Bacalao turmat

Klassisk portugisisk Bacalao med klippfisk fra Nord-Norge.

Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
TILBEREDNING
Anmeldelser
Ingredienser:

Potet (26%), torsk ((klippfisk50%, torsk 37%) (87%), sitrusfiber, potetmel, salt) (18%), løk (14%), tomat (10%), paprika (10%), olivenolje, tomatpuré, maisstivelse, soyasaus (soya, salt, eddik), hvitløk (1,1%), fiskebuljong (salt, maltodekstrin, gjærekstrakt, fisk, grønnsaker, rapsolje, krydder), krydder, antioksidant (askorbinsyre).

Allergener: fisk, soya.
  • Netto: 85 g
  • Brutto: 102 g
  • Ferdig tilberedt: 440 g
  • Riv av toppen på posen ved rivehakket.
  • Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket.
  • Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.


DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT