Tecnica Cochise 120 HV Dyn GW allrounstøvler 23/24

Tecnica Cochise 120 HV Dyn GW er en ny støvel for sesongen 23/24. Cochise 120 HV Dyn GW er den ultimate hybridstøvelen. Cochise 120 HV DYN med Grip Walk, har all ytelsen til 130, med en litt mykere og komfortabel flex.

Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Anmeldelser

Tecnica Cochise 120 HV Dyn GW er en ny støvel for sesongen 23/24. Cochise 120 HV er en veldig kjøresterk allround hybridstøvel med High Volume, disse støvlene har en super komfort, men en god og romslig lest på 102 mm.

Polyether Power Light Design-skallet er 30 prosent tynnere og mer enn dobbelt så stivt som konvensjonelle støvelmaterialer, slik at du kan gå raskere, høyere og lenger med mindre innsats.

Den anatomisk formede linere passer overraskende godt ut av esken, men om nødvendig kan bootfitteren din bruke Tecnicas CAS-teknologi til å stanse, slipe og termostøpe for en virkelig tilpasset passform.

Med det geniale T-Ride Hiking systemet kan du låse ski/walk mekanimsen slik at du kan stole på at gåmekanismen er låst. Dette systemet gjør også at du har hele 55 grader bevegelse i skaftet.

Cochise 120 HV DYN GW er det beste for moderne skiløpere som ønsker ytelsen til en alpinstøvel med bekvemmelighetene til en turstøvel.

 Kommer med orginale Dynafit Tech Inserts.

  • Lest: 102 mm (High Volume)
  • Vekt: 1825 gram (275)
  • ROM: 55 grader
  • Skall: PU


DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT