K2 Dispatch LT toppturstøvler 22/23

Dispatch serien fra K2 er ny av året og en serie vi gleder oss stort til å selge! Denne serien støvler kombinerer egenskaper på vei både opp og ned fjellet på et vis de færreste trodde var mulig. Den nyutviklede Honeycomb bootboard teknologien sørger for at vekten holdes nede, samtidig som den isolerer og holder på varmen 15% bedre enn ordinære bootboards . Altså går ikke ytelse på bekosting av komfort, men snarere hånd i hånd.

S221901601
S221901601
Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Anmeldelser
K2 Dispatch LT er den letteste toppturstøvelen i Dispatch familien, og veier inn på kun 1465 gram. Den lave vekten kombinert med solide 120 flex, gjør Dispatch LT til en perfekt støvel for deg som ønsker en lett støvel uten at den skal føles for spe når du virkelig setter fart og underlaget rister og slår. Støvelen er ergonomisk utformet, har et 60 graders gåutslag, er utstyrt med Vibram såle og en svært lett men formbar TourFit LT innerstøvel.

Dispatch LT støvlene har en Tourfit LT Liner som er lett i egenvekt, men tilbyr likevel den samme ytelsene som hos konkurrentene. Leinerne har en ett stivere skum med asymmetrisk tunge for ekstra kraft og energioverføring. Med K2 sitt Fastfit Instep der de bruker ett TPU materiale i vristområdet så får du en støvel som er lett å ta av og på.


Honeycomb Bootboard ble spesielt designet for å holde deg varmere lengre. Den innovative honeycomb designen fanger varme og isolerer som en dunjakke. Holder varmen 15 % bedre enn tradisjonelle bootboards. Den er lett, tilpassbar og bootfitter-vennlig.


  • Flex:120
  • Lest 100 mm (265
  • Vekt: 1465 gram (265)
  • Liner:  TourFit LT
  • Orginale Dynafit tech inserts





DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT