Salomon S/LAB MTN Summit toppturstøvler 23/24

Salomons S/LAB MTN SUMMIT støvel har den perfekte balansen mellom lettheten som trengs for å gå opp uten problemer, og den pålitelige ytelsen som kreves for å kjøre ned på ski. Takket være vekten på 1050 gram (265 md) og et bevegelsesområde på 75° kan foten din bevege seg naturlig.

Black/Anthracite/Trbl (L47042900)
Black/Anthracite/Trbl (L47042900)
Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Anmeldelser

Den nye S/LAB MTN Summit toppturstøvelen fra Salomon har en vekt på kun 1 kg og med et bevegelsesområde på 75° som vil hjelpe foten din til å opprettholde sin naturlige rullebevegelse, gjør denne støvelen det så enkelt å gå opp.

Det ultralette Ultramid®-skallet, 70 mm bred Dual Powerstrap og tynn foring gir den nøyaktige legginnpakningen og konsekvente tettheten som trengs for å erobre selv de mest ekstreme turene.

Karbonryggen skaper en supersterk skall til mansjett-forbindelse, slik at du opplever den konsekvente, kraftige fleksibiliteten som trengs for å kjøre på ski ned det bratteste terrenget med selvtillit.

Det mikrojusterbare BOA® Fit System kombinert med en strategisk plassert ankelstropp vil oppleve en super god passform og uslåelig hælhold.

  • Lest: 99 mm i 265 md
  • Flex: 110 
  • Vekt: 1050 gram i 265 md
  • Gåutslag: 75 grader
 


DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT