Fischer Transalp Tour Wms toppturstøvler, dame 21/22

Transalp Tour WS er en ny kjøreorientert topptursko fra Fischer med unike funksjoner.

U16521
U16521
Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Anmeldelser
Skallet er laget i PEBAX® Rnew® plast og Cuffen i TPU plast, og sammen med en alpinrettet liner blir vekten på kun 1350 gram i 26,5 str. Gåutslaget er på hele 80°. Støvelen har forsterket tåboks for optimal stivhet i skallet. Den har forsterket strammemekanisme over vrist og en «slider buckle» med en catch-lås for optimalt gåutslag i kombinasjon med forsterket velcrostropp som gjør at den sitter perfekt på fot med sin 100 mm lest bredde i 26,5 str.

En nyutviklet mekanisme lar deg enkelt justere den fremover vinkelen med 3 °. Den mer opprettstående 13-14 ° innstillingen er en mer nøytral, komfort orientert mens 16-17 ° vinkelen er bedre egnet for en mer aggressiv kjørestil. Hele bunnen av skistøvelen er dekket av en slitesterk gummisåle for å gi sikkert grep under selv de mest tekniske stigningene. 

Ski/Walk funksjonen har en dobbel-lås slik at den ikke kan frigjøres ved kjøring, men frigjøres enkelt ved behov. Dette er en støvel som ikke går på kompromiss av egenskaper opp eller ned, men som bringer disse 2 verdener sammen til en ny dimensjon av hva en forventer av en kjøreorientert toppturstøvel!

  • Lest: 100 mm  
  • Vekt: 1320 gram i 245






DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT