MSR Arctic Fuel Pump pumpe til MSR brennere

MSR Arctic Pump er en spesialpumpe laget for bruk under særdeles kalde forhold. Den har pakninger som er spesielt tilpasset lave temperaturer. Skal kun brukes i kuldegrader.

Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Anmeldelser

MSR Artic Fuel Pump er pumpen du skal ha når du skal på vinterturer med MSR brenneren din. Artic Fuel Pump er lagd for å tåle minusgrader, og skal helst ikke brukes i plussgrader. Dersom du bruker brenneren din mest i plussgrader eller turer hvor temperaturen blir et par minus på kveldstid bare er Standard Fuel Pump godt nok. Skal du derimot på ekspedisjon eller ordentlig vintertur med over -10grader Celsius så er det Artic Fuel Pump du skal ha.

Artic Fuel Pump har en forsegling som er mykere enn forseglingen til Standard Fuel Pump. Et problem som kan dukke opp med Standard Fuel Pump (om det er skikkelig grisekaldt over lang tid) er at forseglingen kan få en sprekk. Med en mykere forsegling er ikke dette et problem.

I tillegg har Artic Fuel Pump en pumpekopp som er av lær og som er godt smurt. Dette forhindrer at pumpekoppen tørker ut, og som igjen gjør at pumpen fungerer bedre i kaldt vær.

Pumpen fungerer til alle MSR sine brennere som går på flytende drivstoff, utenom Dragonfly brenneren.


  • Passer alle MSR multifuelbrennere utenom Dragonfly
  • Kun til bruk ved temperaturer under 0ºC


DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT