Lukk

Rossignol R-Skin IFP felleski

Rossignol var tidlig ute med å lage gode felleski og Rossignol R-skin var den modellen som satte standarden. Felleski gir deg nærtil spiker-feste på de fleste vær- og føreforhold. R-skin gir deg den gode racingfølelsen toppet med både godt feste og god glid.Referansemodell og testvinner er ofte brukt om denne modellen. R-skin er kompatibel med det nye Turnamic® bindingssystemet.

Vår anbefaling
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Utøverinfo
Anmeldelser

R-skin er et godt alternativ, eller supplement, for deg som liker å trene og konkurrere på ski. Delta konstruksjonen gjør dette til en veldig lett og responsiv felleski. Fellene er laget av Mohair og er selvsagt utskiftbare. Varighetene til fellene vil variere fra ca. 100 til 150 dager, avhengig av aktivitetsnivå. Med en konstruksjon som stimulerer til racingføelelse og levedyktig geitehår under skia, er det bare å ønske vinteren velkommen. 

R-skin er kompatibel med det nye Turnamic® bindingssystemet.  

Vi legger vår stolthet i å finne akkurat riktig skipar til deg. Det kan være store variasjoner i stivhet og spennkurve for hvert enkelt par. Derfor bruker vi markedets mest avanserte måleapparater for å finne optimale ski til akkurat deg. For å gjøre den jobben trenger vi å vite følgende:

  • Din vekt

  • Skostørrelse for montering av bindinger

  • Ferdighetsnivå: En erfaren løper med god teknikk trenger stivere ski enn en nybegynner. Vi deler ferdighetsnivåene i tre kategorier: Nybegynner/tur, øvet/trening og konkurranse. Velg den kategorien som ligger nærmest deg og ditt bruksområde. Du kan også spesifisere nærmere om du ønsker det.


Denne informasjonen skriver du i ordrekommentarfeltet i handlekurven. Hvis informasjonen ikke er fylt ut vil vi kontakte deg før vi plukker og monterer skiene.

Tilbehør