Lukk

Rossignol R-Skin Race felleski m/ Turnamic Race Classic binding

Rossignol var tidlig ute med å lage gode felleski og R-skin Race er toppmodellen til den franske skiprodusenten. Dette er en felleski som ikke bare gir deg godt feste, men også god glid og en rendyrket racingfølelse. Utrolig lett og veldig god på framføring noe som gjør at det er lett å få go'følelsen på denne modellen.

Vår anbefaling
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Utøverinfo
Anmeldelser

Rossignol R-skin Race er produsert på samme lest som X-ium classic WCS-C2. Kjernekonstruksjon består følgelig av karbonforsterket Nomex Honeycomb. Dette gjør den til en av de letteste og mest responsive felleskiene på markedet. R-skin Race er skien for deg som konkurrerer og som er avhengig av å ha gode ski på alle typer vær- og føreforhold. Den krever litt bedre skiteknikk da den er litt stivere i sluttspennet enn standardmodellen R-Skin. 

Fellene er laget av Mohair og er selvsagt utskiftbare. Varighetene til fellene vil variere fra ca. 100 til 150 dager.

R-skin Race felleski er selvsagt kompatibel med det nye Turnamic® bindingssystemet.  

  • 186 - 203 cm
  • Nomex kjerne
  • Activ'cap
  • Sidecut: 44
  • Turnamic® bindingsystem
Vi legger vår stolthet i å finne akkurat riktig skipar til deg. Det kan være store variasjoner i stivhet og spennkurve for hvert enkelt par. Derfor bruker vi markedets mest avanserte måleapparater for å finne optimale ski til akkurat deg. For å gjøre den jobben trenger vi å vite følgende:

  • Din vekt

  • Skostørrelse for montering av bindinger

  • Ferdighetsnivå: En erfaren løper med god teknikk trenger stivere ski enn en nybegynner. Vi deler ferdighetsnivåene i tre kategorier: Nybegynner/tur, øvet/trening og konkurranse. Velg den kategorien som ligger nærmest deg og ditt bruksområde. Du kan også spesifisere nærmere om du ønsker det.


Denne informasjonen skriver du i ordrekommentarfeltet i handlekurven. Hvis informasjonen ikke er fylt ut vil vi kontakte deg før vi plukker og monterer skiene.

Tilbehør