Fischer Twin Skin Race felleski m/ Rottefella Move binding

Smørefri klassisk konkurranse- og treningsski med ny integrert 100 % mohair kortfell. Et innovativt system fra Fischer todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god glid. Den lette og sterke AirCore-kjernen, ski-konstruksjonen og World Cup steinslip gjør denne til en sikker vinner i dette prisklasse. Testvinner i DN Vinterguiden.

Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Generelt
Anmeldelser
Twin Skin Race IFP er en smørefri klassisk konkurranse- og treningsski med integrert kortfell i 100% mohair. Perfekt de dagene man sliter med å treffe på smøringen, eller om man ikke liker å legge på klister. Den lette og sterke Air Core-kjernen, skikonstruksjonen og DTG World Cup steinslip gjør disse skiene til en sikker vinner i sin prisklasse. Testvinner fra Vinterguiden DN, november 2019!
Rottefella MOVE™ Switch Kit IFP gir deg muligheten til å flytte bindingen for bedre feste og bedre glid, uten å ta av deg skiene.
Husk! Å flytte bindingen på felleskiene gjør underverker og påvirker både glid og feste i svært stor grad. Med Rottefella Move Switch på disse skiene har du muligheten til å enkelt flytte bindingen fram og tilbake uten å ta av deg skiene. Benytt deg av denne muligheten for å bli best mulig kjent med vinterens beste treningskamerat! Bindingen følger med i prisen.  

Vekt: ca. 1190 gram (197 cm) 

Mål : 41-44-44

Såle: World Cup Plus

Siden lengden på fellene ikke kan tilpasses snøforholdene slik man kan med skismøring, er plasseringen av bindingene spesielt viktig. Ved å utnytte justeringsmulighetene som er tilgjengelig på alle TURNAMIC®-modellene kan skiløperen bedre matche sine individuelle behov. Skyves bindingen fremover oppnås bedre feste, skyves bindingen bakover vil man få merkbart bedre gli.
Ved bruk av Twin Skin ski vil det over tid samle seg skitt og voksrester fra løypa i mohair-eller mix-fellen. Dette vil resultere i dårligere gli og risiko for kladding. Dersom du bruker litt tid på vedlikehold av fellene vil du redusere dette. Skiene vil få både bedre gli og feste, samt holde mye lenger. Til vedlikehold av feller anbefales Skin Cleaner og Skin Care.



DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT