Lukk

Fischer Twin Skin Race IFP felleski

En konkurranse og treningsski med integrert 100% mohair kortfell. Fischer Twin Skin Race IFP fungerer optimalt når det er faste forhold eller grovkornet snø. Modellen fungere flott til trening og kan fint brukes i enkelte skirenn hvor føret er vanskelig. Pris uten binding. Testvinner Dagens Næringsliv oktober 2018.

Vår anbefaling
Svart
Svart
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Utøverinfo
Anmeldelser

En konkurranse og treningsski hvor glid kanskje er prioritert litt mer enn spikerfeste. Et innovativt system med todelt fell og midtrand som gir lett føring, et relativt sikkert feste og god gli. Mohairfellene er innsatt med Teflon og vil derfor minimere ising. Skiene fungerer best ved faste forhold eller grovkornet snø uansett temperaturer. Ny World Cup Steinslip gjør dette til en meget god trening og racingski for den aktive mosjonist.

Mål: 41 - 44- 44 mm
Lengde: 187 - 207 cm
Vi legger vår stolthet i å finne akkurat riktig skipar til deg. Det kan være store variasjoner i stivhet og spennkurve for hvert enkelt par. Derfor bruker vi markedets mest avanserte måleapparater for å finne optimale ski til akkurat deg. For å gjøre den jobben trenger vi å vite følgende:

  • Din vekt

  • Skostørrelse for montering av bindinger

  • Ferdighetsnivå: En erfaren løper med god teknikk trenger stivere ski enn en nybegynner. Vi deler ferdighetsnivåene i tre kategorier: Nybegynner/tur, øvet/trening og konkurranse. Velg den kategorien som ligger nærmest deg og ditt bruksområde. Du kan også spesifisere nærmere om du ønsker det.


Denne informasjonen skriver du i ordrekommentarfeltet i handlekurven. Hvis informasjonen ikke er fylt ut vil vi kontakte deg før vi plukker og monterer skiene.