Lukk

Madshus REDline Carbon Skate Cold skøyteski

Madshus REDline er Madshus’ toppmodell og en av de aller beste langrennskiene på markedet. Kortere trykksoner foran og bak gjør dette til et meget godt alternativ til vårens turrenn og langturer. Veldig stabil og lettgått på kaldtføre.

Vår anbefaling
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Utøverinfo
Anmeldelser
REDline er en helt ny måte å konstruere ski på og ble til hos Madshus for noen få år siden. Ved å bygge skiene opp helt fra bunn av kunne Madshus nå oppnå andre egenskaper enn det som var mulig ved å videreutvikle tidligere konstruksjoner. 

REDline er bygget opp med en ny type skumkjerne som er sterkere enn tidligere. Dette gjør at REDline kan lages betydelig lettere enn tidligere. Andre egenskaper med denne skien er en helt unik bæreevne for alle snøtyper. Skiene er utviklet med avansert CAD (Computer Aided Design) og Madshus kunne med denne arbeidsmetoden forutse mange av skiene egenskaper allerede før skiene var produsert.
REDline er i tillegg til å være lettere enn tidligere konstruksjoner også en mye lettere ski å føre framover. Ved å lage en meget myk tupp vil denne skien flyte istedenfor å brøyte seg bortover. Dette gir skiene to positive egenskaper. Det ene er at skiene glir bedre på grunn av lavere motstand mot underlaget. Den andre egenskapen er at skiene føles betydelig lettere ut når skiene føres fram enn det som var mulig tidligere.

Legger man til at både tupp og bakparti har blitt lettere får man en ski som føles enda lettere på foten enn det den egentlig er.
REDline har blitt videreforedlet gjennom testing over flere sesonger både i World Cup og langløp og fremstår i dag som en av de aller beste, letteste og mest komfortable klassiske langrennskiene du kan benytte deg av.

Vi plukker et par som passer deg perfekt og har et stort utvalg av spennalternativer å velge mellom. Vår filosofi er enkel: Har vi ikke ski som passer deg selger vi dem heller ikke til deg!
Vi legger vår stolthet i å finne akkurat riktig skipar til deg. Det kan være store variasjoner i stivhet og spennkurve for hvert enkelt par. Derfor bruker vi markedets mest avanserte måleapparater for å finne optimale ski til akkurat deg. For å gjøre den jobben trenger vi å vite følgende:

  • Din vekt

  • Skostørrelse for montering av bindinger

  • Ferdighetsnivå: En erfaren løper med god teknikk trenger stivere ski enn en nybegynner. Vi deler ferdighetsnivåene i tre kategorier: Nybegynner/tur, øvet/trening og konkurranse. Velg den kategorien som ligger nærmest deg og ditt bruksområde. Du kan også spesifisere nærmere om du ønsker det.


Denne informasjonen skriver du i ordrekommentarfeltet i handlekurven. Hvis informasjonen ikke er fylt ut vil vi kontakte deg før vi plukker og monterer skiene.