Lukk

Rossignol X-ium Skating

X-ium Skating er selve signaturmodellen innefor Rossignol sitt skøytesegment. Selv om Rossignol nå produserer enda «vassere» modeller, så var det X-ium -serien som definerte Rossignol sin racingssatsing. X-ium er produsert med en universell spennkurve, noe som gjør det til en fleksibel og god skøyteski både på løse og harde føreforhold.

Vår anbefaling
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Utøverinfo
Anmeldelser

Selve konstruksjonen er basert på en 3D karbon profil. Når kjernemateriellet da i tillegg utgjøres av karbonforsterket Nomex Honeycomb, får du en skøyteski som er kjennetegnet av god retningsstabilitet og lav vekt. Det høres ikke bare lett og responsivt ut. Det er lett og responsivt. Kort og godt en skøyteski som lokker frem smilet både i trenings- og konkurranseøyemed. 

Rossignol X-ium Skating  er selvsagt kompatibel med det nye Turnamic® bindingssystemet og Rottefella Qiucklock bindingssystemet.

Spesifikasjoner:

Tilgjengelige lengder:

 173, 180, 186, 192

Vekt:

550 gr / 186

Konstruksjon:

3D Carbon Profil

Kjernemateriell:

Nomex

Plate:

IFP


Vi legger vår stolthet i å finne akkurat riktig skipar til deg. Det kan være store variasjoner i stivhet og spennkurve for hvert enkelt par. Derfor bruker vi markedets mest avanserte måleapparater for å finne optimale ski til akkurat deg. For å gjøre den jobben trenger vi å vite følgende:

  • Din vekt

  • Skostørrelse for montering av bindinger

  • Ferdighetsnivå: En erfaren løper med god teknikk trenger stivere ski enn en nybegynner. Vi deler ferdighetsnivåene i tre kategorier: Nybegynner/tur, øvet/trening og konkurranse. Velg den kategorien som ligger nærmest deg og ditt bruksområde. Du kan også spesifisere nærmere om du ønsker det.


Denne informasjonen skriver du i ordrekommentarfeltet i handlekurven. Hvis informasjonen ikke er fylt ut vil vi kontakte deg før vi plukker og monterer skiene.