Lukk

Rossignol X-ium Skating Premium S2-IFP

X-ium Skating Premium S2 har alle de egenskapene som skal kjennetegne en topp skøyteski. S2 er designet med en universell spennkurve og en kammerhøyde som egner seg til både løse og harde føreforhold.

SvartSvart
Velg lengde
Lengde
Lagerstatus
193cm
Utsolgt
187cm
Utsolgt
181cm
Utsolgt
174cm
Utsolgt
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Utøverinfo
Anmeldelser

Rossignol X-ium Premium S2 er designet med en universell spennkurve og en kammerhøyde som egner seg til både løse og harde føreforhold. Skien er utviklet med 3 Edge Energy Sensor teknologi. På norsk betyr det at skiens midtparti er stivere enn foregående modeller, noe som skal gi bedre kraftoverføring til underlaget og derav akselerasjon og fremdrift. Positive egenskaper på en skøyteski det.  

Rossignol X-ium Skating Premium S2 er selvsagt kompatibel med det nye Turnamic® bindingssystemet.  

Spesifikasjoner: Tilgjengelige lengder: 174, 181, 187, 193 
Vekt: 555 gr / 187  Konstruksjon: Activ' Cap .         
Kjernemateriell: Nomex Plate: IFP
Vi legger vår stolthet i å finne akkurat riktig skipar til deg. Det kan være store variasjoner i stivhet og spennkurve for hvert enkelt par. Derfor bruker vi markedets mest avanserte måleapparater for å finne optimale ski til akkurat deg. For å gjøre den jobben trenger vi å vite følgende:

  • Din vekt

  • Skostørrelse for montering av bindinger

  • Ferdighetsnivå: En erfaren løper med god teknikk trenger stivere ski enn en nybegynner. Vi deler ferdighetsnivåene i tre kategorier: Nybegynner/tur, øvet/trening og konkurranse. Velg den kategorien som ligger nærmest deg og ditt bruksområde. Du kan også spesifisere nærmere om du ønsker det.


Denne informasjonen skriver du i ordrekommentarfeltet i handlekurven. Hvis informasjonen ikke er fylt ut vil vi kontakte deg før vi plukker og monterer skiene.