Fischer Speedmax 3D Skate Plus Helium langrennsski 23/24

Fischers nye toppmodell. Med en vekt på bare 950 g er dette noe av det letteste og råeste du kan få på markedet. Fischer Speedmax 3D Skate Plus Helium er en helt ny modell med ny farge og lavere tupper, og ellers den samme høye kvaliteten vi er vant med fra Fischer. Skal du ha det beste av det beste er dette skien for deg. Pris uten binding.

Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Anmeldelser
Speedmax 3D Skate Plus Helium er en helt ny modell, og kompletterer med det den vanlige Skate Plus-modellen og 61K i Speedmax-sortimentet. I tillegg til en vekt på kun 950 g, har Helium også sidekanter som kan glides med flytende glider. Det gir mindre friksjon og bedre glidegenskaper.

Speedmax definerer farten i World Cup-sirkuset. Takket være den innovative produksjonsmetoden Cold Base Bonding viser Speedmax Skate Plus sin overlegenhet. Unikt voksopptak og fantastisk glid gjør dette til en ski for vinnere. Den optimaliserte Plus slipen gjør den uslåelig som en allroundski.

Speedmax Skate Plus Helium ble mye brukt under vinterens OL i Kina og verdenscup i både langrenn, skiskyting og kombinert. Som sine forgjengere er kjennetegnet at den er ekstremt stabil, samt veldig lett å føre i motbakker.  

Hvis du er ute etter en rå konkurranseski eller en ski som virkelig gir deg den ultimate fartsfølelsen så er Speedmax rett modell for deg. 

  • Gliding Sidewall
  • Vekt pr par: 950 gram
  • 41 - 44 - 44 mm

Vi anbefaler Fischer World Cup Skate IFP langrennsbinding til denne modellen. 

Husk å legge inn relevant informasjon om deg selv i kommentarfeltet, slik at vi kan plukke riktig skipar til deg. Se utøverinfo. 
 


DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT