Fischer Speedmax 3D Skate Plus langrennsski 23/24

Fischer Speedmax 3D Skate Plus er Fischers toppmodell. Ny farge og lavere tupper, og ellers den samme høye kvaliteten vi er vant med fra Fischer. Skal du ha det beste av det beste er dette skien for deg. Pris uten binding.

Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Anmeldelser
Speedmax 3D Skate Plus kommer i ny farge og med lavere tupper. Den har fortsatt sidekanter som kan glides med flytende glider. Det gir mindre friksjon og bedre glidegenskaper.

Speedmax definerer farten i World Cup-sirkuset. Takket være den innovative produksjonsmetoden Cold Base Bonding viser Speedmax Skate Plus sin overlegenhet. Unikt voksopptak og fantastisk glid gjør dette til en ski for vinnere. Den optimaliserte Plus slipen gjør den uslåelig som en allroundski.

Speedmax Skate er en av de mest foretrukne skiene på markedet. Kjennetegnet er at den er ekstremt stabil, samt veldig lett å føre i motbakker. Modellen kommer med en såkalt 610-konstruksjon som gir lite trykk på fram og bakski, og det gjør at den også fungerer godt på løst underlag.

Hvis du er ute etter en rå konkurranseski eller en ski som virkelig gir deg den ultimate fartsfølelsen så er Speedmax rett modell for deg. 

  • Gliding Sidewall
  • Vekt pr par: 1030 gram
  • 41 - 44 - 44 mm

Vi anbefaler Fischer World Cup Skate IFP langrennsbinding til denne modellen. 


Husk å legge inn relevant informasjon om deg selv i kommentarfeltet, slik at vi kan plukke riktig skipar til deg. Se utøverinfo. 
 


DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT