Dynafit Blacklight 95 toppturski 23/24

Med en lav vekt på kun 1290 gram i 178 cm er Dynafit Blacklight 95 en bred, høy tytende turski som vinner poeng for topp ytelse på nedkjøringen.

Black
Black
Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Anmeldelser
Dynafit Blacklight 95 er den bredeste skien i Blacklight Speed -serien. Den ble utviklet for skiløpere der ingen distanse er for lang for jakten på den perfekte linja.

Hvis du vil ha en ski med sterk nedover bakkeytelse, men samtidig vil være så lett og så effektiv som mulig på stigningen, så er Blacklight 95 modellen for deg. Med 95 mm under føttene, en stor svingradius og en utvidet rocker, er denne skien den som er laget for å være rask, skjære store svinger i snøen og nyte kraften til det fulle.

Blacklight 95 har et 100% “UD” karbon topplag. UD er forkortelsen for å beskrive "uni" eller one-directional av fibrene. Sammenlignet med klassisk karbonkonstruksjon gir UD -karbon høyere strekkfasthet og større motstandskraft, samtidig som den opprettholder en lavere tetthet. Blacklight 95 har en 100% premium Paulownia trekjerne.

Takket være 3D -konstruksjonen, senker skien sin totalvekt for å redusere sving vekten foran og bak bindingsområdet for i hovedsak å redusere den totale vekten av skien. Du får ekstremt stabil ski håndtering til tross for den lave vekten. Rocker konstruksjonen på tuppen og halen og sidecut er også tilpasset hver ski lengde. Dette holder den effektive kantlengden like proporsjonal med hver størrelse, slik at den kan fungere uavhengig av størrelsen.

For å garantere best mulig kraftoverføring på skien, er Blacklight konstruert med en full ABS -sidevegg. I tillegg har basen et spesielt racingslip for enda mer fart.

  • Mål: 128 / 96 / 116 mm i 178 cm
  • Vekt: 1290 gram i 178 cm
  • Radius: 21 meter i 178 cm


 


DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT