Bindingsrevolusjon fra Rottefella - Move Switch

Rottefella Move Switch er en helt ny langrennsbinding som gir spesielt felleskiene dine en ny dimensjon. Bindingene kan justeres fram og tilbake uten at du trenger å ta av deg skiene. Du kan dermed justere feste og glid etter terreng og føreforhold.
move_switch_blogg_2510.jpg
Rottefella lanserte allerede i fjor en langrennsbinding som kan justeres uten at du trenger å ta av deg skiene, men det var en binding som kun passet til en type ski. Nå kan alle få glede av Move-systemet fra Rottefella. Den nye Switch bindingen kommer i 3 forskjellige varianter som kan ettermonteres på IFP-platene fra Rossignol og Fischer eller NIS-platene fra Rottefella. Justeringene av bindingen har stor innvirkning og vil gjøre det lettere å få god glid i lett terreng og betydelig bedre feste i tøft terreng. 

  • Til voks- og felleski
  • Godkjent av FIS
  • Juster bindingen uten å ta av deg skiene
  • Enkel montering
  • Kan ettermonteres på ski med NIS-plate, Rottefella Mounting Plate eller Rossignol og Fisher sin IFP plate
  • Lav vektSelve monteringen er enkel og du kan fint bytte ut den gamle bindingen din selv hvis du ønsker å oppgradere. Hvis du kjøper nye ski og Move Switch binding fra oss monterer vi naturligvis på bindingen for deg. Ta kontakt hvis du er usikker på om bindingene passer til dine ski. 

NB! Overflaten til enkelte skimodeller har en 3D-profil. Med mindre området foran monteringsplaten er flat, kan ikke Rottefella Move Switch brukes. Rottefella vil dessverre ikke kunne støtte bruken av Rottefella MOVE™ montert på ujevne overflater, da limplaten ikke vil festes riktig.

Move Switch IFP 4.jpg


Rottefella Move Switch til IFP 

Rottefella Move Switch til NIS 1.0

Rottefella Move Switch til Rottefella Mounting Plate