Hvorfor trenger du innleggsåler fra Sidas

Innleggsåler, også kjent som fotsenger eller ortopediske såler, vil gi flere fordeler for alpin skikjøring.

Sale_1.jpg

Her er noen av fordelene:

 

Komfort:
Innleggsåler bidrar til å øke komforten ved å gi ekstra polstring og støtte til foten. De reduserer trykkpunkter og fordeler vekten jevnere over hele foten, noe som reduserer ubehag og fotsmerter under langvarig skikjøring.


Støtte:
Alpin skikjøring kan utsette føttene for betydelig belastning, spesielt når du utfører krevende manøvrer og tar harde landinger. Innleggsåler gir ekstra støtte til fotbuen og hælen, og bidra til å stabilisere foten. Dette kan redusere risikoen for skader og gi bedre kontroll over skiene.


Justering:
Innleggsåler kan også brukes til å justere og tilpasse støvelens passform. De kan hjelpe til med å fylle ut tomrom i støvelen og gi bedre kontakt mellom foten og støvelen. Dette forbedrer responsen og overføringen av kraft fra foten til skiene, noe som gir bedre ytelse og presisjon.sale_2.jpg


Korrigerende effekt:


Hvis du har spesifikke fotproblemer, som over pronasjon (innover-rulling av foten) eller underpronasjon (utover-rulling av foten), kan innleggsåler tilpasses for å korrigere disse avvikene. Dette kan bidra til å forbedre balansen, redusere risikoen for skader og forbedre generell skikjøringsteknikk.Varmeregulering: Noen innleggsåler er laget av materialer som bidrar til å regulere temperaturen i skistøvlene. Dette kan være spesielt nyttig for alpin skikjøring i kalde forhold, da det kan bidra til å holde føttene varme og komfortable. Fryser du mye på beinene kan man installere varmeelementer i sålene. Eller så kan man tilpasse en såle med Merino for ekstra varme og komfort.


Sale_3.png

Det er verdt å merke seg at valg av innleggsåler bør tilpasses individuelle behov og fotanatomi. Vi har kompetanse og utstyr for å tilpasse dine neste såler i butikken vår på Ullevaal Stadion.

DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT