Bytte & Retur

Hos Braasport er det gratis retur ved bytte av vare.
Her ser du våre returvilkår.

 

Slik returnerer du varer til oss.

Gå til denne siden hos posten:   https://www.bring.no/retur/?q=10036613676   og lag din egen sendelapp.

Returkode: 10036613676 - NB! Referanse MÅ fylles ut med ordrenummer.

Dette gjelder ved retur av vare:

1. Vi dekker returfrakt ved bytte til ny vare hvis du bruker vår ferdigutfylte retursedden (Se over).

2. Ønsker du å heve kjøpet, trekkes 59kr i fra din retur, men du kan fortsatt bruke vår ferdigutfylte returseddel hvis du ønsker det.

Pengene for den returnerte varen vil bli tilbakebetalt i fra Klarna ved kortkjøp. Ved fakturakjøp blir returbeløp  justert på fakturaen.

3. Husk å pakke varen godt inn slik at verken varen eller originalemballasjen blir skadet i frakt. Du kan selvfølgelig returnere din pakke i vår butikk Ullevaal eller på Frysja.
 
4. Vi gjør oppmerksom på at ski med påmonterte bindinger ikke kan byttes. Dette regner vi som et tilvirkningskjøp. Derfor bortfaller angreretten. Ingen saker er like, så om du har spørsmål rundt dette ber vi deg kontakte oss, så ser vi hvordan vi løser saken på retur(at)braasport.no.


5. Ved reklamasjon og feilsending dekker vi selvfølgelig returfrakt. Ta kontakt med oss på retur(at)braasport.no for nærmere avtale rundt dette.

6.  Ønsker du å bytte vare til et annet produkt anbefaler vi deg å legge inn ny ordre og vi krediterer deg for varen du returnerer til oss.

Ingen saker er like, så ta kontakt hvis spørsmål.

Bytte av vare

Vi har har gratis bytte, og spanderer både returfrakten, og frakten av ny vare fra oss til deg hvis du ønsker å bytte i ny vare og bruker vår ferdigutfylte sendelapp. 

 

Angre kjøpet

 

Du kan angre kjøpet innen 30 dager etter at ordren er sendt i fra oss. Du må selv dekke returkostnad, men du kan bruke vår ferdigutfylte returlapp hvis du ønsker det. Vi trekker da i fra 59,- på din tilbakebetaling.

Pakk varene godt inn, fest returseddelen godt synlig på pakken, og lever pakken på Posten.

Husk at original emballasje og alle "merketagger" må være intakt når den komme tilbake til oss. Pakk derfor varene godt inn før dere sender den tilbake. 

NB! Hvis originalembalasjen er skadet, eller dårlig pakket fra kunde trekkes det i fra et gebyr på 100,- . Ingen saker er like så har du spørsmål, ta kontakt med oss.

Vi tar ikke ansvar for vare som blir borte i frakt fra mottaker til oss.

Vi har mulighet til å sende returlapp pr post hvis du mangler printer, men belaster deg da for et sendegebyr på 59kr

I pakken du mottar fra oss fulgte det også med et angreskjema. På angreskjemaet skriver du at du ønsker å heve kjøpet. Vi krediterer beløpet for varen straks returen er mottatt. Pengene er vanligvis på konto innen 1-7 virkedager etter at returen er mottatt hos oss. Frist for tilbakebetaling av penger til deg som kunde er 14 dager.

Ved gjentatte ( mer enn fem siste 6 mnd ) returer av en, eller flere varer bestilt i samme modell men i forskjellige størrelser eller farger, forbeholder vi oss retten til å belaste kunde et returgebyr på 100,- kr. Vi vil informere om dette før vi sender vare i fra oss ved kjøp. 

Har du spørsmål vedrørende retur eller tilbakebetaling kan du kontakte oss på mail hei(at)braasport.no