Bytte & Retur

Hos Braasport er det gratis å bytte og returnere varer. Vi står for returkostnadene.

Bytte av varer

Vi har har gratis bytte, og spanderer både returfrakten, og frakten av ny vare fra oss til deg hvis du bruker vår ferdigutfylte sendelapp. 

 

Slik får du fredigutfylt sendelapp

Send en mail til retur@braasport.no med ordrenummer, navn og telefonnummer så sender vi deg en 

ferdigfrankert sendelapp tilbake på mail. Skriv ut lappen og fest den godt synlig på pakken og lever den på nærmeste postkontor. 

Vi dekker returfrakten kun ved bruk av denne returseddelen og kun en returfrakt pr ordre.

NB! Det er ikke mulig å benytte en tidligere returlapp flere ganger! Gjør man dette garanterer ikke posten levering til oss.

Du kan bytte varer ubrukte innen 30 dager etter at du mottok dem. I forbindelse med julehandelen 2020, har vi utvidet bytte- og returretten til 15. januar.


Husk å pakke varen godt inn slik at verken varen eller originalemballasjen blir skadet i frakt. Du kan selvfølgelig returnere din pakke i vår butikk Ullevaal eller på Frysja.


I pakken du mottar fra oss fulgte det også med et angreskjema. På angreskjemaet skriver du hva du ønsker å bytte til. Skulle den nye varen være rimeligere enn den du først bestilte vil vi tilbakebetale restsummen. Er varen du ønsker å bytte til dyrere kontakter vi deg for betaling av mellomlegget. Vi sender ut ny vare straks returen er mottatt.

Vi gjør oppmerksom på at ski med påmonterte bindinger ikke kan byttes. Dette regner vi som et tilvirkningskjøp. Derfor bortfaller angreretten. Ingen saker er like, så om du har spørsmål rundt dette ber vi deg kontakte oss, så ser vi hvordan vi løser saken.


** Merk at alle returer må sendes til: Braasport AS P.B 80 Kjelsås, 0411 Oslo ** og ikke til vår besøksadresse. 

Angre kjøpet

Vi har gratis retur hvis du bruker vår ferdigutfylte sendelapp. ( Se vilkår over ) Du kan returnere ubrukte varer innen 30 dager etter at du mottok dem. I forbindelse med julehandelen 2020, har vi utvidet bytte- og returretten til 15. januar. Pakk varene inn, fest returseddelen godt synlig på pakken, og lever pakken på Posten. Husk å pakke varen godt inn slik at verken varen eller originalemballasjen blir skadet i frakt. Vi har ikke mulighet til p sende returlapp pr post hvis du mangler printer.


I pakken du mottar fra oss fulgte det også med et angreskjema. På angreskjemaet skriver du at du ønsker å heve kjøpet. Vi krediterer beløpet for varen straks returen er mottatt. Pengene er vanligvis på konto innen 1-7 virkedager etter at returen er mottatt hos oss. Frist for tilbakebetaling av penger til deg som kunde er 14 dager.

Ved gjentatte ( mer en fem siste 6mnd ) returer av en, eller flere varer bestilt i samme modell men i forskjellige størrelser eller farger, forbeholder vi oss retten til å belaste kunde et returgebyr på 100,- kr. Vi vil informere om dette før vi sender vare i fra oss ved kjøp. 

Har du spørsmål vedrørende retur eller tilbakebetaling kan du kontakte oss på mail hallo(at)braasport.no

Vi gjør oppmerksom på at ski med påmonterte bindinger ikke kan returneres. Dette regner vi som et tilvirkningskjøp. Derfor bortfaller angreretten. Ingen saker er like, så om du har spørsmål rundt dette ber vi deg kontakte oss, så ser vi hvordan vi løser saken.