Bytte & Retur

Hos Braasport er det gratis å bytte og returnere varer. Vi står for returkostnadene.

Bytte av varer

Vi har har gratis bytte, og spanderer både returfrakten, og frakten av ny vare fra oss til deg. Du kan bytte varer ubrukte innen 30 dager etter at du mottok dem. I alle pakker du mottar fra oss følger det med en returseddel. Vil du bytte en vare kan du bruke returseddelen for å sende pakken fraktfritt til oss. Pakk varene inn, klistre returseddelen godt synlig på pakken, og lever pakken på Posten. Husk å pakke varen godt inn slik at verken varen eller originalemballasjen blir skadet i frakt.


I pakken du mottar fra oss fulgte det også med et angreskjema. På angreskjemaet skriver du hva du ønsker å bytte til. Skulle den nye varen være rimeligere enn den du først bestilte vil vi tilbakebetale restsummen. Er varen du ønsker å bytte til dyrere kontakter vi deg for betaling av mellomlegget. Vi sender ut ny vare straks returen er mottatt.

Vi gjør oppmerksom på at ski med påmonterte bindinger ikke kan byttes. Dette regner vi som et tilvirkningskjøp. Derfor bortfaller angreretten. Ingen saker er like, så om du har spørsmål rundt dette ber vi deg kontakte oss, så ser vi hvordan vi løser saken.


** Merk at alle returer må sendes til: Braasport AS P.B 80 Kjelsås, 0411 Oslo ** og ikke til vår besøksadresse. 

Angre kjøpet

Vi har gratis retur og spanderer returfrakten. Du kan returnere ubrukte varer innen 30 dager etter at du mottok dem. I alle pakker du mottar fra oss følger det med en returseddel. Vil du heve kjøpet kan du bruke returseddelen for å sende pakken fraktfritt til oss. Pakk varene inn, klistre returseddelen godt synlig på pakken, og lever pakken på Posten. Husk å pakke varen godt inn slik at verken varen eller originalemballasjen blir skadet i frakt.


I pakken du mottar fra oss fulgte det også med et angreskjema. På angreskjemaet skriver du at du ønsker å heve kjøpet. Vi krediterer beløpet for varen straks returen er mottatt. Pengene er vanligvis på konto innen 1-7 virkedager etter at returen er mottatt hos oss. Frist for tilbakebetaling av penger til deg som kunde er 14 dager.

Har du spørsmål vedrørende retur eller tilbakebetaling kan du kontakte oss på mail ordre(at)braasport.no

Vi gjør oppmerksom på at ski med påmonterte bindinger ikke kan returneres. Dette regner vi som et tilvirkningskjøp. Derfor bortfaller angreretten. Ingen saker er like, så om du har spørsmål rundt dette ber vi deg kontakte oss, så ser vi hvordan vi løser saken.