Bytte & Retur

Hos Braasport er det gratis retur ved bytte av vare.
Her ser du våre returvilkår.
bytte_retur_1050x430.jpg

 

Slik returnerer du varer til oss.

Gå til denne siden hos posten:   https://www.bring.no/retur/?q=10036613676   og lag din egen sendelapp.

Returkode: 10036613676 - NB! Referanse MÅ fylles ut med ordrenummer.


Dette gjelder ved retur av vare:

1. Vi dekker returfrakt ved bytte til ny vare hvis du bruker vår ferdigutfylte retursedden (Se over).

2. Ønsker du å heve kjøpet, trekkes 89kr i returfrakt hvis du bruker vår ferdigutfylte returseddel. Bytte til ny vare er gratis.


NB! Ved retur eller bytte av sykkel, langrennski eller alpinski som ikke har montert binding så tilkommer postens lengdegebyr på 250,-. Hvis binding er montert se pkt 5

Pengene for den returnerte varen vil bli tilbakebetalt i fra Klarna ved kortkjøp. Ved fakturakjøp blir returbeløp  justert på fakturaen senest 14 dager etter at returen er mottatt hos oss.

3. Du kan selvfølgelig returnere din pakke i vår butikk Ullevaal eller på Frysja.
 
4. Hvis du sender returen selv så må må returen sendes til vår returadresse:

BRAASPORT 
Postboks 80 Kjelsås
0411 OSLO
Norge


Sender du returen til annen adresse en den over vil det ta lenger tid før returen kommer til oss. 

5. Vi gjør oppmerksom på at ski med påmonterte bindinger ikke kan byttes eller angres a vi regner dette som et tilvirkningskjøp. Derfor bortfaller angreretten. Ingen saker er like, så om du har spørsmål rundt dette ber vi deg kontakte oss, så ser vi hvordan vi løser saken på hei(at)braasport.no.


6. Ved reklamasjon og feilsending dekker vi selvfølgelig returfrakt. Ta kontakt med oss på hei(at)braasport.no for nærmere avtale rundt dette.

7.  Ønsker du å bytte vare til et annet produkt anbefaler vi deg å legge inn ny ordre og vi krediterer deg for varen du returnerer til oss.

Ingen saker er like, så ta kontakt hvis spørsmål.

Vilkår ved retur:

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes  tilbake i samme stand som da du mottok den.

Det vil si at originalemballasje, med alle merkelapper skal henge på. Varen skal være uten lukt, merker eller skader.

Dersom originalemballasjen er ødelagt vil vi anse varen som brukt. Dette gjelder også hvis du returnerer pakken kun i originalembalasje med tape. 

Dersom du returnerer en vare vi anser som brukt, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi.
En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.

Vi søker å finne løsninger og er du i tvil så ta kontakt med oss.

Bytte av vare

Vi har har gratis bytte, og spanderer både returfrakten, og frakten av ny vare fra oss til deg hvis du ønsker å bytte i ny vare og bruker vår ferdigutfylte sendelapp. 

 

Angre kjøpet

 

Du kan angre kjøpet innen 30 dager etter at ordren er sendt i fra oss. Du må selv dekke returfrakten, men du kan bruke vår ferdigutfylte returlapp hvis du ønsker det. Vi trekker da i fra 89,- på din tilbakebetaling.

Pakk varene godt inn, fest returseddelen godt synlig på pakken, og lever pakken på Posten.

Utover dette gjelder vilkår ved retur.
 
Vi tar ikke ansvar for vare som blir borte i frakt fra mottaker til oss.

Vi har mulighet til å sende returlapp pr post hvis du mangler printer, men belaster deg da for et sendegebyr på 59kr

I pakken du mottar fra oss fulgte det også med et angreskjema. På angreskjemaet skriver du at du ønsker å heve kjøpet. Vi krediterer beløpet for varen straks returen er mottatt. Pengene er vanligvis på konto innen 1-7 virkedager etter at returen er mottatt hos oss. Frist for tilbakebetaling av penger til deg som kunde er 14 dager.

Ved gjentatte ( mer enn fem siste 6 mnd ) returer av en, eller flere varer bestilt i samme modell men i forskjellige størrelser eller farger, forbeholder vi oss retten til å belaste kunde et returgebyr på 100,- kr. Vi vil informere om dette før vi sender vare i fra oss ved kjøp. 

Har du spørsmål vedrørende retur eller tilbakebetaling kan du kontakte oss på mail hei(at)braasport.no

Uavhentede pakker:

Hvis du ikke henter ut pakken din belastes du med et gebyr på 400,- kr . Dette trekkes i fra på din refusjon. Ta gjerne kontakt med oss før varen returneres til oss hvis du blir forhindret i å hente din pakke. Du vil bli varslet i fra posten før den sendes tilbake.