Om Braasport

Velkommen til Braasport ! Vi er en litt annerledes sportsbutikk. En svært annerledes sportsbutikk om vi skal si det selv. Braasport er startet av entusiaster med lidenskap for sport. Ikke bare innen våre forskjellige fagområder, men også entusiaster innen selve sportsbransjen. Vi har vært i bransjen i mange år og har vært pionerer innenfor både netthandel og faghandel i sportsbransjen. Det er ikke mange som har solgt flere langrennski, alpinski eller ryggsekker enn oss. Når vi nå står på egne ben, gleder vi oss veldig til fortsettelsen og utviklingen videre.
om_oss_18082021_1050x430_1.jpg


Vi er en fullstendig frittstående sportsbutikk, altså er vi ikke medlem av noen kjede. Det er slik vi liker å jobbe. På vår egen måte med de produktene vi ønsker å jobbe med. Vi er ikke styrt av noen kjedes sentrale beslutninger om vareutvalg, og gjør akkurat som vi vil. Det vil si; vi er naturligvis kundestyrte, så det riktige vil være å si: Vi gjør akkurat som "DU"  vil!

Vårt konsept er også litt spesielt. Du vil på braasport.no finne en av Norges beste nettbutikker. Ikke bare innen sport, men vi mener vi også er en av de beste nettbutikkene uavhengig av bransje. Hos oss vil du kun finne markedets beste merkevarer innenfor våre ulike segmenter presentert på en innovativ og brukervennlig måte.  

showroom2_450x300_96ppi copy.jpg 

showroom_450x300_96ppi.jpg IMG_5667_2.jpg 

Braasport finner du på to steder; Ullevaal Stadion, og Frysja i Oslo. På Frysja har vi lager og showroom. På showroomet kan du booke time for personlig veiledning. Her kan du se på, og prøve produkter mens du blir hjulpet av erfarne, og lidenskapelige selgere. På Ullevaal Stadion har vi butikk hvor det aller meste av vårt utvalg er tilgjengelig, og dyktige ansatte hjelper deg med å velge rett utstyr.

Når du handler hos oss kan du være sikker på at du er i de beste hender. Vi har vært i bransjen lenge, og de fleste av oss har jobbet med markedsledende merkevarer i en mannsalder. Vi er alltid oppdatert på det siste i bransjen, og kommer det en nyhet kan du være sikker på at du finner den hos oss.


Velkommen til oss!