Haglöfs Vassi - Ny og forbedret utgave

Haglöfs Vassi - Haglöfs Vassi er endelig tilbake! Tro det eller ei, men Vassi er faktisk bedre enn noen gang før! Jakken fra Haglöfs er designet i samarbeid med noen av de beste skikjørerne i verden. Den har en mengde gjennomtenkte detaljer som gjør livet som frikjører bedre.
Vassi.jpg

HAGLÖFS VASSI

Den klassiske Vassi serien fra Haglöfs kommer i 2020 med en ny og redesignet utgave.

Denne høsten vil Hagløfs Vassi bli lansert hos oss. En ny og redesignet utgave av modellen som ble lansert i 2013. Denne utgaven av Hagløfs Vassi har fått flere tekniske og praktiske oppgraderinger, som garantert vil bli satt pris på av skikjørere som stiller høye krav til bekleding.trade_digital_vassicatalogue_teaser_w-1.jpg

 

6e2d5c38-3c37-4274-a48a-ffa40dbc13ec.jpg


Første utgave av Haglöfs Vassi ble designet av blant annet Asbjørn Eggebø Næss, som på den tiden kjørte for den svenske klesprodusenten. Den nye utgaven er nå laget med GoreTex Pro, og den skal også ha bedre designet for frikjøring.

Vassi1.jpg
 

 Med nye detaljer og smarte funksjoner, vil Nye Vassi fra Haglöfs garanter finne veien til snørike fjell og bratte bakker.
Serien har detaljene som du garantert vil sette pris på. Spekket med tekniske og praktiske løsninger og ikke minst recco-teknologi."Produktene fra Haglöfs Vassi blir tilgjengelig for kjøp medio oktober 2020"


Vassi3.jpg

6e2d5c38-3c37-4274-a48a-ffa40dbc13ec.jpg


Haglöfs Vassi GTX Pro Jacket er en kompromissløs jakke laget for frikjøring. Den har en mengde gjennomtenkte detaljer laget spesifikt for å gjøre livet i fjellet bedre. Store lommer gir god plass til hansker, feller, kart og alt annet du vil ha lett tilgjengelig. Lufteglidelåsene under armene er skråstilte slik at de ikke kommer i konflikt med skulderremmene på sekken. 

Vassi har lang passform, og går godt på nedsiden av rumpa. Snøskjørtet gir ekstra hindrer at snøen kommer inn på dagene med dyp pudder. Jakken er høy i halsen, og beskytter godt mot ugjestmildt vær. Hetten er selvfølgelig hjelmkompatibel, og kan enkelt justeres.

Gore-Tex Pro gir deg den beste beskyttelsen mot vær og vind. Her får du høy slitestyrke, og lang levetid. 


"Produktene fra Haglöfs Vassi blir tilgjengelig for kjøp medio oktober 2020"


EJansson_HIGH_08622-2-(1).jpg

Haglöfs ble grunnlagt av en mann med både drømmer og visjoner. Skogsarbeidersønnen Wiktor Haglöf var håndverker av den gamle skolen, overbevist om at hvis noe skal bli ordentlig bra, må man lage det selv. Wiktor Haglöf grunnla derfor selskapet sitt med en visjon om å gjøre det enklere og bedre for mennesker som måtte å være ute, ikke fordi de nødvendigvis elsket det, men fordi det var en del av livet.

Det betyr at holdbarhet og kvalitet i hver minste detalj er grunnleggende. Det er denne tanken Haglöfs Vassi er laget under.