Nå kan du låne Xplore og prøve selv

Prøv Xplore utenfor løypene - oppdag mer og oftere med Rottefella Xplore.
Topp.png

Bilde_1.png


Har du aldri gått utenfor løypa? Eller tenker du på å krysse Hardangervidda? Rottefella Xplore er for deg som er glad i gode skiopplevelser uansett nivå, og vi ønsker å gjøre skigleden enda større. Nå kan du låne Xplore gratis hos oss og prøve selv i nærområdet ditt, da får du opplevd Xplore i bruk, ute der snøen lokker.


Bilde2.png

Her finner du noen turforslag. Du kan også snakke med butikkpersonalet om andre turmuligheter.

Haukasen.png

Haukåsen

Denne turen går i den nordlige delen av Østmarka og byr på variert terreng og overraskende bratt utsikt over Lutvann.Vestsiden av Lutvann krever nok at du må av med skiene et par ganger, men det er det verdt!

Dette er en off-track tur i ordets rette forstand og jeg kan love deg at duf ort kommer til å glemme at du kun er 20min. unna Oslo sentrum. Turen kan være relativt krevende, spesielt når det er lite snø.

Barlinasen.png

Barlindåsen

Turen starter på Sandermosen stasjon.Her er det mulig å ta toget fra Oslo sentrum. Skiløypen starter rett utenfor perongen.

Første del av turen går i skiløype, før man brekker av opp mot Barlindåsen. Barlindåsen byr på flott utsikt og fin natur. Nedkjøringen har stort sett en jevn helling, men et par steder kan det være behov for å ta av seg skiene. Når du er nede fra åsryggen, sklir du inn i skiløypa og ned til stasjonen igjen.

Skjenningstua.png

Skjennungstua

Starter på Sporten ved Frognerseteren og følger løypa innover mot Skjennungstua i retning Frønsetertjern.
Området mellom Tryvannsstua og Skjennungstua er det muligheter for flere fine nedkjøringer like utenfor langrennsporene.

Følg ruten videre nord for Skjennungstua og skli inn til stua til en velfortjent pause før turen går hjem igjen gjennom en ny trasé. Lek deg på ski inne i skogen, utenfor løypa

– Det er da smilene kommer frem.
 
1000,- i depositum. 

 
Ta kontakt for mer informasjon, eller besøk oss i vår butikk på Ullevaal Stadion.
 
TLF: 22 23 00 33
E-post: hei(at)braasport.no