Polar Vantage V - Ny toppmodell.

 POLAR VANTAGE V  - Endelig er den her - oppfølgeren til Polar V800! Den nye toppmodellen har et helt nytt designuttrykk og helt ny software.  

vantage_M_blogg.jpg
POLAR VANTAGE V  - Endelig er den her - oppfølgeren til Polar V800! Den nye toppmodellen har et helt nytt designuttrykk og helt ny software. Klokken er den første i verden som måler løpskraft fra håndleddet. Polar følger opp med en allsidig multisportklokke med stilrent design i Vantage M. Nå kan du forhåndsbestille de nye klokkene hos oss og bli en av de første som får en Vantage på håndleddet. Polar Vantage V - den nye toppmodellen

Tren smartere og få frem vinneren i deg med Polar Vantage V, en premium multisportklokke designet for eliteutøvere -  og alle som trener som en. Polars nye banebrytende teknologi kombinerer optisk pulsmåling med måling av hudkontakt, og gir nøyaktig pulsmåling selv under de mest krevende forhold.Polar Vantage V er den første sportsklokken som måler løpskraft fra håndleddet og gjør det mulig å analysere løpingen din med ytterligere treningsdata - uten behov for eksterne sensorer eller foot pods. Klokken hjelper deg med å optimalisere treningen din og unngå overtrening med funksjonene Training Load og Recovery Pro, Polars unike løsning for måling av treningsbelastning og restitusjonsstatus. Du får helhetlig oversikt over hvordan treningsøktene belaster kroppen din på forskjellige måter og tilbakemelding på om du er klar for ulike typer trening.

Klokkens ultralange batteritid sørger for at du får alle treningsdataene du trenger, selv under de lengste treningsøktene dine.

Polar Vantage V støtter over 130 forskjellige sportsprofiler, og du kan velge opptil 15 ulike sportsprofiler som favoritter på klokken.

Polar Vantage V introduserer blant annet teknologien Polar Precision Prime™ for utbedret nøyaktighet under måling av puls fra håndleddet, samt verdens første måling av løpskraft rett fra håndleddet. Utviklet for idrettsutøvere og trenere som krever det råeste og beste for å trene på høyt nivå, er Polar Vantage V også utstyrt med de eksklusive Smart Coaching-funksjonene Training Load Pro og Recovery Pro, samt et nytt grensesnitt for Polar Coach. Klokken er vanntett med integrert GPS og har en ‘alltid-påslått’ berøringsskjerm i farger.
Polar Vantage V gir de mest nøyaktige treningsdataene i over 130 sportsprofiler, og har en ultra-lang batterilevetid med opptil 40 timers kontinuerlig trening.


Precision Prime bruker ni optiske kanaler som sender ut to farger og bølgelengder av lys for å lese av data fra forskjellige lag i huden. I tillegg til 3D-akselerometeret har vi også innarbeidet nye elektrodesensorer som måler den direkte kontakten med huden. Disse fremskrittene betyr raskere responstid, mer følsom avlesning, og høyere nøyaktighet for pålitelig pulsmåling fra håndleddet."


Polar Vantage V introduserer også verdens første måling av løpskraft fra håndleddet. Løpskraft lar utøvere trene enklere og mer effektivt enn tidligere uten bruk av ekstern enhet. Polars løpskraft forener flere løpsberegninger til én forståelig verdi, som representerer kraften løperen produserer under løping. Som den pålitelige aktøren Polar er innen pulsmåling, tilbys nå mulighet for å beregne både puls og løpskraft, en kombinasjon som bidrar til at utøvere kan trene smartere og mer effektivt på veien mot målet. 


Gjennom mange års erfaring og samarbeid med noen av verdens mest prestisjefylte idrettslag og utholdenhetsutøvere, har Polar i Vantage V utviklet avanserte Smart Coaching-funksjoner for utøvere med Training Load Pro og Recovery Pro. For første gang i et treningsprodukt, gir Polar utøvere en helhetlig forståelse av treningsbelastning ved å kombinere måling av muskelbelastning, oppfattet belastning og kardiobelastning. De nye funksjonene registrerer treningsbelastningen fra hver økt, måler balansen mellom belastning og toleranse på lang sikt, og hjelper utøvere med å forstå sine personlige grenser ved å gi tilbakemelding på når de overtrener, undertrener eller trener riktig.

Som et tillegg til måling, gir Recovery Pro en helhetlig forståelse av balansen mellom trening og restitusjon ved å måle daglig og langsiktig restitusjon. Kombinert er funksjonene Training Load Pro og Recovery Pro et enestående verktøy for personlig treningsveiledning og for å forbedre prestasjoner, samtidig som en kan unngå skade. 

Som en ekstra fordel, får du med Vantage V tilgang til Polars gratis nettjeneste Polar Flow for Coach. Polar Flow for Coach gir trenere mulighet til å utvikle solide treningsplaner som synkroniseres med utøverens Flow-konto og Polar Vantage V. Utøvere kan følge daglige treninger via klokken, og trenere kan se treningsdata, sammenligne utførte og planlagte treningsøkter og foreta justeringer. Polar Flow for Coach inneholder nå avanserte funksjoner for sesongplanlegging, som gir brukervennlige verktøy og grafikk med årlig oversikt, samt detaljer over ukentlige og månedlige treninger.


Her kan du forhåndsbestille Polar Vantage V.

 

Vantage V Svart.png
Vantage V hvit.png
Vantage V Orange 3.png

Vantage V Media 2.jpg


Polar Vantage M - allsidig multisportklokke

Utfordre grensene dine med Polar Vantage M, en allsidig multisportklokke for treningsentusiaster som elsker å sette nye rekorder. Den moderne og lette klokken gir deg alle treningsdataene du trenger for å prestere bedre i favorittaktivitetene dine.

Vantage M er tiltenkt utøvere og treningsentusiaster som konstant ønsker å forbedre og pushe personlige grenser. Med tilgang på over 130 ulike typer trening får utøveren sportsspesifikke beregninger for videre utvikling. Det lette, vanntette designet sikrer optimal komfort uansett type trening. Fargeskjermen er klar og alltid påslått. Selv med integrert GPS og kontinuerlig pulsmåling, tilbyr Polar Vantage M et imponerende ultra-langt og ultra-lett batteri med opptil 30 timers kontinuerlig trening.


Polars banebrytende optiske teknologi Polar Precision Prime, setter en ny standard for nøyaktig pulsmåling på tvers av flere sportsgrener og tar hensyn til variasjon av bevegelse. Mens det er enkelt å måle puls under hvile, øker upåliteligheten ved bevegelse.Precision Prime overstyrer bevegelsesfaktoren for å gi mer eksakt måling av puls, og har sensorer som merker når kontakten mot huden er mest optimal for måling.
Polar Precision Prime er den eneste pulsteknologien som benytter tre kriterier for nøyaktig pulsmåling: optiske kanaler med flere farger og bølgelengder av lys, 3D-akselerasjon og elektrisk sensor som måler kvaliteten på sensorens kontakt med huden.

Med Polar Vantage M introduserer Polar funksjonen Training Load Pro. Smart Coaching-funksjonen guider utøvere til å finne optimal treningsmengde for å kunne prestere på sitt beste. Den nye funksjonen registrerer treningsbelastningen fra hver treningsøkt og hjelper utøvere å lære seg å kjenne egne grenser gjennom tilbakemelding på fare for overtrening, undertrening og indikasjon på når de trener riktig. Training Load Pro tar hensyn til kardiobelastning, eller hvor mye stress det er på kardiovaskulærsystemet. Ved bruk av en ekstern sensor kan klokken også måle muskelbelastning, som gir en indikasjon på hvor mye musklene ble belastet under treningsøkten. Kombinert med utøverens subjektive oppfatning av belastningen fra økten, tilbyr Vantage M et unikt verktøy for å sikre at utøvere forbedrer sin personlige prestasjon, samtidig som de unngår skade.


Som en ekstra fordel, får du med Vantage M tilgang til Polars gratis nettjeneste Polar Flow for Coach. Polar Flow for Coach gir trenere mulighet til å utvikle solide treningsplaner som synkroniseres med utøverens Flow-konto og Polar Vantage M. Utøvere kan følge daglige treninger via klokken, og trenere kan se treningsdata, sammenligne utførte og planlagte treningsøkter og foreta justeringer. Polar Flow for Coach inneholder nå avanserte funksjoner for sesongplanlegging, som gir brukervennlige verktøy og grafikk med årlig oversikt, samt detaljer over ukentlige og månedlige treninger.

Her kan du forhåndsbestille Polar Vantage M. 

Vantage M hvit.png

 

Vantage M svart.png

Vantage M media 2.jpg