Første tur på rulleski

Veldig moro å teste rulleski i solskinnet på søndag.


"Erik"
Erik_4.jpg

Et utrolig morsomt treningsalternativ til sykling og løping som jeg vanligvis bruker sommerne på.

Veldig glad for at vi valgt Fornebu til første tur, for skal ærlig innrømme at det var en del adrenalin og planlagte fallsoner involvert når jeg satte utfor første skikkelige bakken uten og helt har funnet ut av bremseteknikken.

Erik_1.jpg


Må si at jeg likte best å gå på 3er hjul for treningens skyld ute på flatene på Fornebu. Dette var også litt tryggere for oss nybegynnere når det kom til nedoverbakkene. Men ellers var det like moro å gå på 2er som 3er hjul når det kom til staking og vanli diagonalgang. Vil legge til at det ikke var bare bare å gå skikkelig diagonalgang uten sporene man har blitt så vant til i marka.

Erik_2.jpg

 

Den største åpenbaringen for min del denne søndagen var likevel hvor mye skikkelige langrennsstaver hadde å si for opplevelsen. Med skikkelig lette og ordentlig stive staver fra Swix var det bare å gi på i stakeskyvet uten noen frykt for at stavene skulle gi etter. Innser at det er stor fare for at jeg må gjøre en real oppgradering av hva jeg har liggende i boden på denne fronten så som jeg har fått en smakebit.

Erik_3.jpg


Vet ikke om dette kommer til å bli en fast erstatning for sykkelen eller løpeskoene om sommeren. Men definitivt  utrolig morsomt å få frisket opp langrennsformen nå før sesongen kommer.

Erik

 

 

Rulleski