Din nye bestevenn på sti - møt Trek Fuel EXe.

Ser du etter en balanse mellom kraft og naturlig kjørefølelse? Fuel EXe gir jevn assistanse uten å overdrive. Med akkurat nok kraft til å gjøre klatring til en lek, og en lett, kvikk tur som føles som en tradisjonell stisykkel, er Fuel EXe perfekt for deg som vil ha en elsykkel som ikke ser ut som en elsykkel.
TK22_FuelEXe_Marquee_Ultimate_Fe.jpg

Mens noen elsykler føles tunge og store, er Fuel EXe lett, kvikk og leken, akkurat som en stisykkel skal være. Geometrien er finjustert for å håndtere oppbygde svinger og tekniske stier, vriene svinger gjennom tette trær og gnage seg gjennom røffe steinhager. I stedet for å bli skutt oppover bakkene som en rakett føles assistansen på Fuel EXe naturlig og knapt merkbar – som en forlengelse av din egen kraft, slik at du kan sykle akkurat som du ville gjort på en tradisjonell terrengsykkel.Høyepunkter Trek Fuel Exe.
Trek sin letteste elsykkel noensinne
TQHPR50 motor- 50Nm
360Wh batteri, kan utvides med 160Wh
Assistanse: Opptil 25km/t
Rekkvidde: 2-5 timer (3-7,5t med forlenger)
Vekt: fra ca. 18,5kg. 

 

Med et dreiemoment på 50 Nm har Fuel EXe akkurat den rette mengden kraft til å ta seg opp bratte stigninger uten å skyte fremover med rykkvis fremdrift. Den finner det perfekte punktet mellom for mye og for lite – for en sykkeltur som er naturlig og jevn, men ikke overdrevent mye.

Geometri Trek Fuel EXe

TK22_Fuel_EXe_Geometry_Final.jpg

1. Fuel EXe er bygget med terrengsykkelgeometri som er slakk og kompetent med en 65-graders styrerørvinkel.

2. En 77-graders seterørsvinkel holder deg på plass under kraftige stigninger og lange pedaltråkk opp harde veier.

3. Med en kompakt motor holder kjedestagene på Fuel EXe seg stramme ved bare 440mm, for en kvikk og leken sykkeltur.Integrasjon på Fuel EXe. 

Den integrerte skjermen sitter i flukt med topprøret og gjemt helt ut av veien. Se enkelt detaljene du trenger når du vil, og la dem forsvinne når løypene er alt som betyr noe.
TK22_FuelEXe_Checkerboard_Displa.jpg

 

Med en intuitiv og diskret kontroll på styret kan du veksle mellom moduser uten at hånden din mister grepet.
TK22_FuelEXe_Checkerboard_Contro.jpg

Med hele 360 Wh gir batteriet massevis av kraft for lange turer. Det oppbevares effektivt for å ta opp mindre plass i underrøret enn tradisjonelle elsykkelbatterier og er enkelt å fjerne med en sekskantnøkkel.

TK22_FuelEXe_Checkerboard_Batter.jpgMed Trek sin egen Central app har du full oversikt og kontroll på alt av data du måte trenge.

TK22_FuelEXe_Marquee_App.jpg

- Du har full kontroll med tre fullstendig justerbare motorinnstillinger som enkelt kan justeres på farten. Tilpass Fuel EXe raskt til terrenget eller kjørestilen din fra Trek Central-appen.

- Planlegg den perfekte turen med brukervennlige kart, og la appen vise deg hvor langt du kommer med ditt nåværende batterinivå.

- Hold oversikt over timene du bruker på sykkelen, hvor langt du sykler, batteribruk og forbrente kalorier med aktivitetssporing.

- Bla gjennom en fullstendig historikk over turene dine, og jobb mot nye mål med turhistorikk som logger hver tur automatisk når Fuel EXe er paret med Trek Central-appen.

- Par Trek Central-appen din med Strava og Komoot for sømløst å kommunisere turdetaljer og automatisk logge turene dine på tvers av forskjellige apper.

Vi har flere Trek Fuel EXe på lager, sjekk de ut her! 


TK22_FuelEXe_Marquee_Footer.jpg