Dynafit Ultra 100 Løpesko

Dynafit tilbyr flere terrengløpesko som er spesielt utviklet for løping i ulendt terreng og fjellmiljøer. Disse skoene er konstruert for å gi deg godt grep, beskyttelse og stabilitet når du løper utenfor asfaltløpene.
Untitled-1.jpg

Dynafit har en solid bakgrunn og ekspertise innen fjell- og vintersport. De er kjent for å produsere høykvalitets utstyr som er utviklet med tanke på krevende terreng og værforhold. Deres løpesko drar nytte av denne ekspertisen og er spesielt tilpasset for fjell- og terrengløping.

En av de mest populære modellene er Dynafit Ultra 100. Denne modellen er utviklet for ultraløp og lange distanser i fjellterreng. Skoen har god demping og komfort, samtidig som den er lett og responsiv. Den har også en slitesterk såle med godt grep på ulike typer underlag.
DYNAFIT ULTRA 100 2023 LØPESKO HERRE

2. generasjon av Ultra 100. En meget vel gjennomført, minimalistisk og godt dempet løpesko til de lengre turene i fjellet.
Passformen og en helt nyutviklet og mykere mellomsåle sørger for god komfort hele dagen.
sko_herre_1.jpg

Såle: Vibram megagrip.

Terreng: lengre distanser krevende terreng.

Vekt: 309g

Størrelse: 6-12, 13UK

Drop: 6mm

Stack høyde: 26+4 / 32+4 (fremfot / hæl)

Passform: Max volum.

vekt 309g (str 8,5)   

 

 

Det er flere grunner til at noen velger løpesko fra Dynafit:

Ekspertise innen fjell- og vintersport: Dynafit har en solid bakgrunn og ekspertise innen fjell- og vintersport. De er kjent for å produsere høykvalitets utstyr som er utviklet med tanke på krevende terreng og værforhold. Deres løpesko drar nytte av denne ekspertisen og er spesielt tilpasset for fjell- og terrengløping.

Godt grep og stabilitet: Dynafit løpesko er kjent for å ha en solid og pålitelig sålekonstruksjon som gir godt grep på ulike typer terreng. Dette er spesielt viktig når du løper i bratte stigninger, nedoverbakker og glatte underlag. De gir deg stabilitet og tillit til å takle teknisk og variert terreng.

Beskyttelse og slitestyrke: Dynafit løpesko er designet med tanke på å beskytte føttene mot steiner, røtter og andre hindringer du kan møte på i fjellet eller terrengløypene. De har vanligvis forsterkninger rundt tærne og hælene for å beskytte mot støt og støt. Skoene er også vanligvis laget av slitesterke materialer som tåler langvarig bruk.

Tilpasset fjelløping: Dynafit løpesko er spesielt tilpasset for fjelløping og terrengløping. De tar hensyn til behovene til løpere som beveger seg i kupert terreng og tilbyr egenskaper som god demping, responsivitet og komfort på ujevne stier og stier.

Det er viktig å merke seg at valg av løpesko er svært individuelt, og det beste valget vil avhenge av dine spesifikke preferanser, løpestil og terreng. Det anbefales alltid å prøve forskjellige modeller og få en sko som passer godt til din fotform og behov.