Rulleski: best midt på sommeren!

Kom deg ut nå! Det er lyst, varmt, asfalten er myk og du kan gå med stuttbukse og solbriller. Er du heldig har ikke skimusklene glemt vinteren helt enda, da slipper du vonde albuer og våkne støl som en tømmerstokk dagen derpå også!
Fiskvik2_1088x441.jpg

På sommeren kan man også ta rulleskia til badeturen. Resten av familien tar bilen og du møter dem til bad og is. Vinn-vinn for alle.


Om du venter til det er høst, mørkt, bløtt, glatt, asfalten er sprø, løvet ligger i veien og du må ha på både regnjakke, ullsokker og refleks. Da er det gode sjanser for at dørstokkmila har blitt til en liten maraton i seg selv, stølheten vil vare resten av uka. Høstens serienyheter frister på loppekassa, det siste som frister er bad og is, så det er bare å glemme.

Om du tenker at rulleski er mye styr og mye utstyr så er det faktisk ikke sant. Du trenger bare et par rulleski og et par rulleskipigger du setter på stavene dine for å komme i gang. Stikk innom butikken på Ullevål, så finner gjengen der de rulleskiene som passer dine behov aller best.

Skistaver, hjelm, skisko, solbriller, skihansker, skisko og treningsklær tipper jeg de fleste har fra før. Ta noen turer først, så kan du heller oppgradere rulleskiutstyret enda mer om du blir bitt av en rulleskibasill på de første turene.

God tur!


Anders

Klikk her for å se vårt rulleski-utvalg!

Linje.png

Fiskvik portrett_200x300.jpgAnders Fiskvik (f. 1985) er ny Braasport-ambassadør og vil blogge jevnlig på braasport.no. Vokst opp på Tynset med skogen, fjellet og skiløypa som nærmeste nabo. Bor nå i Oslo med kone og to barn og jobber til daglig som lærer. Fritiden bruker han helst ute i marka og på fjellet, som oftest med ski, sykkel, fiskestang eller på jakt etter skogens vilt. Målet er å være ute og aktiv så ofte som mulig, med familien, gode venner, alene eller som trener for barn i Hasle-Lørens skigruppe. Tidligere aktiv terrengsyklist med NM-tittel, og i vinter fullførte han Holmenkollmarsjen på godt under to timer og Birken på godt under tre timer.