Frakt & Levering

Vi tilbyr mange forskjellige leveringsalternativer. Velg det som passer deg best.
leveringsinfo_1050x430.jpg

Fraktpriser:

Hos Braasport får du fri frakt på de fleste ordre over 1000,-. For ordre under 1000,- er fraktprisen 89,- for vanlig postpakke.

Andre fraktpriser:

- Sykkel ( ikke el-sykkel ) er 400,-
- El-Sykkel er 2500,-
- Enkelte sykkeldekk som ikke kan brettes og pulk er 250,-
- Sykkelbager fra DB og EVOC er 200,-
- Kjølebager fra Yeti og Hydroflask 200,-
- Toppturski/Alpinski/Jibbeski/Langrennski/Staver og fjellski er 200kr,-

I kategorien "skisalg" er det  100 kr i frakt på enkelte alpin/randonnee sko

Den endelige avtalte fraktprisen vises i kassen.


FRAKTALTERNATIVER:

Vi bruker Posten Norge for å sende pakker fra oss til deg. Når du bestiller varer hos oss kan du velge mellom følgende fraktalternativer:

Postkontor: Klimanøytral Servicepakke sendt til ditt nærmeste postkontor eller Post i Butikk. Normal leveringstid er 1-4 virkedager. Du mottar en hentemelding på SMS og e-post straks pakken er klar til henting.

Hjem på døren - kveld: Pakken blir levert helt hjem til deg mellom kl 17:00 og 21:00. Du blir kontaktet av Posten 30-60 minutter før de kommer til deg. Normal leveringstid er 1-4 virkedager. Kjøper du produkter som skal klargjøres med binding eller preppes så må det påregnes noe lenger leveringstid.

Hent selv: Hent din ordre selv på vårt hentepunkt i Kjelsåsveien 168, Oslo, på baksiden av bygget. Åpningstidene for hentepunktet er mandag til fredag 08:00 - 18:00. Du får beskjed fra oss straks varen er klar til henting. Husk å ta med legitimasjon.

Bedriftspakke, dør til dør: Pakken sendes til arbeidsplass. Merk ordren godt med hvem pakken skal leveres til.

Svalbard: Vi leverer dessverre ikke til Svalbard.

 

Sporing av pakker:

Den samme dagen som pakken sendes fra oss vil du motta en e-post fra Posten som inneholder sporingslink. Følg denne linken for å spore pakken. Pakken er først sporbar når den er scannet inn hos Posten. Dette skjer vanligvis på kvelden den dagen pakken sendes, men det kan gå opp til 24 timer fra pakken er sendt fra oss til den er sporbar.


Uavhentede pakker:

Hvis du ikke henter ut pakken din belastes du med et gebyr på 400,- kr . Dette trekkes i fra på din refusjon. Ta gjerne kontakt med oss før varen returneres til oss hvis du blir forhindret i å hente din pakke. Du vil bli varslet i fra posten før den sendes tilbake.