Min opplevelse av Salomon Sonic RA Nocturne

Jeg har gjennom de siste årene sverget til Salomon sine terrengsko, både til trening i marka, konkurranser og til turer i marka.


"Hilde"

 

Hilde_2.gif

Jeg har gjennom de siste årene sverget til Salomon sine terrengsko, både til trening i marka, konkurranser og til turer i marka.

Selv om jeg er veldig glad i en tur i skog og mark, spesielt nå om høsten, så blir det mye banking av asfalt i hverdagen. Derfor ble jeg veldig glad da jeg fikk høre at Salomon lanserte sine første løpesko for asfalt og hardt underlag tidligere i høst.

Jeg har den siste tiden fått mulighet til å teste Salomon Sonic RA Nocturne, både på asfalt, hardpakket grus og en liten tur i terrenget. 

Hilde_1.gif


Skoen sitter godt på foten, er godt dempet og gir en god løpsfølelse. For ikke snakke om det jeg liker best med Salomon-skoene, du har alltid godt grep og feste, uansett hvilket underlag og vær som møter deg.

Skoen har ull i forfoten, noe som har gjort at de har vært litt varm å bruke nå, men det kommer til å bli perfekt når det blir enda kaldere i været. Denne modellen litt bredere enn feks Salomon S-lab Sense 4, så dersom man ikke ønsker å ha en ullsokk i skoen kan man med fordel gå ned en størrelse.

Skoen blir definitivt å finne i min garderobe når vinteren, kaldere vær og sleipere føre melder sin ankomst.