Tilbakekallelse av Swix Triac Carbon Classic rulleski

Brav tilbakekaller rulleski av typen Swix Triac Carbon Classic solgt i 2019, 2020 og 2021 etter at det er oppdaget åtte tilfeller av brudd i hjulfeste som kan forårsake risiko for ulykke.
rsrc10-v-environment_1b.jpeg
Swix oppfordrer alle som har kjøpt Swix Triac Carbon Classic rulleski om å slutte å bruke dem og returnere dem tilbake til Swix. Kunder som har kjøpt disse rulleskiene kan ta direkte kontakt med Swix sin kundeservice på support@swix.no. Hele beløpet vil bli kreditert når Swix mottar rulleskiene fra kunden.

Swix har dessverre opplevd åtte tilfeller av brudd i hjulfeste på disse rulleskiene. Swix kan ikke lenger være helt sikre på disse rulleskienes sikkerhet og tilbakekaller dem derfor fra markedet”, sier Product  Development Director i Brav, Christian Gløgård.

Brav beklager ulempen dette medfører for kunder og forhandlere. Det er totalt solgt omlag 2 000 par rulleski av denne typen i 11 land, hvorav ca 30% er solgt i det norske markedet. Det er rapportert om én personskade på grunn av brudd i hjulfestet på disse rulleskiene. Brav stanset alt salg av Swix Triac Carbon Classic rulleski da selskapet ble kjent med hendelsen som forårsaket personskaden.

For ytterligere spørsmål: Pressehenvendelser: Product Development Director Christian Gløgård i Brav, christian.glogard@brav.com eller på tlf. +47 993 90 465