Rulleski fra Swenor – Her finner du alle rulleskimodellene.

SWENOR RULLESKI - Her finner du de aller beste rulleskimodellene i fra Swenor.
Rulleski.jpg

SWENOR RULLESKI - Her finner du de aller beste rulleskimodellene i fra Swenor. Rulleskimodellene Fibreglass, Finstep, Alutech og Skate er alle modeller som er godt kjent blant rulleskientusiaster. Vi har plukket ut de mest vanligste modellene og kombinasjonene som brukes av alt fra nybegynnere til profesjonelle. Ta kontakt med oss hvis du vil ha tips eller råd.Her finner du er kort presentasjon av de forskjellige modellene. Spør oss gjerne om hjelp hvis du er usikker på hvilken modell du bør ha.

Swenor_Rulleski.jpg

 

SWENOR RULLESKI - KLASSISK


SWENOR FIBREGLASS:

Rulleski modellen Fibreglass fra Swenor er en bestselger. Denne rulleskien fra Swenor har vært testvinner i flere tester de senere årene

swenor_fibreglass_15052020.jpg
---
 SWENOR FINSTEP RULLESKI

Swenor Finstep rulleski er en retningsstabil rulleski ski med meget god vibrasjonsdemping, og den passer godt på ujevnt og røft underlag.

swenor_finstep_15052020.jpg
---
SWENOR CARBONFIBRE RULLESKI

Swenor Carbonfiber rulleski er en retningsstabil ski med meget god vibrasjonsdemping, og den passer godt på ujevnt og røft underlag
swenor_carbonfibre_15052020.jpg
---

SWENOR ALUTECH RULLSEKI

Swenor Alutech rulleski - Dette er en retningsstabil og stødig rulleski med aluminiumstamme. Rulleskien Alutech fra Swenor har et lavt tyngdepunkt, noe som gjør at skien er letthåndterlig.
swenor_alutech_15052020.jpg
---

SWENOR ALUTECH JUNIOR RULLESKI

Swenor Alutech Jr rulleski er en retningsstabil og stødig rulleski for de yngre. Den er laget med aluminiumstamme og er derfor best egnet på jevnt underlag.
swenor_alutech_junior_15052020.jpg
---


SWENOR RULLESKI - SKØYTING


SWENOR SKATE RULLESKI

Swenor Skate rulleski skøyting er en retningsstabil rulleski laget med aluminiumstamme. Denne rulleskien har en nedsenket stamme, noe som gjør den til en meget stødig treningsski for skøyting.


swenor_skate_15052020.jpg

SWENOR SKATE LONG RULLESKI

Swenor Skate Long er en meget retningsstabil rulleski laget med aluminiumstamme. Dette produktet har 3'er hjul som gir deg noe mer rullemotstand.

swenor_skate_long_15052020.jpg
---

SWENOR SKATE ELITE

Swenor Skate Elite rulleski er en retningsstabil rulleski med stamme av glassfiber og trelaminat.
swenor_skate_elite_14052020.jpg
---

SWENOR SKATE JUNIOR RULLESKI

Swenor Skate Junior rulleski er en meget stødig og retningsstabil skøyteski for de yngre.

swenor_skate_junior_15052020.jpg
---