K2 Boa

K2 introduserer en revolusjonerende serie med støvler for den aktive kjøreren.
Med et helt nytt utviklet BOA® Fit-system er Recon 120 BOA  og Anthem 95 BOA knallgode performance støvler for den øvede og viderekomne skikjøreren som skal ha alpinstøvler for aktivt bruk, være seg kjøring i preppede bakker eller frikjøring rundt omkring i hele anlegget.

k2_Boa_artikkel.jpg

BOA® Fit Systemet (H+i1)

De nye støvlene fra K2 er laget med et nyutviklet og revolusjonerende BOA® Fit-system.
De to nederste spennene på støvlene er byttet ut med BOA stramming, dette gir en annen opplevelse av passform og finjustering. Et nyutviklet og kraftigere system som resulterer i jevnere stramming over hele foten, færre presspunkter der det strammes og en mulighet for å passe ett bredere spekter av lester. I tillegg gir BOA® systemet en bedre sirkulasjon rundt foten som eliminerer et eventuelt rom mellom foten og skallet, ergo bedre kraftoverføring.

1 copy 4.png

K2 ANTHEM 95 BOA ALPINSTØVLER, DAME 23/24

Anthem 95 BOA® anbefales for den aktive skikjøreren som vil ha en støvel en kan trykke godt på med. Anthem 95 gir presisjon ned i skiene og byr samtidig på behagelig passform som gir deg godfølelsen hele dagen.

Atnthem 95 BOA® beskrives enkelt med respons, ytelse og et ekstra lag med behag.

  • Flex: 95
  • Lest:98 mm

1 copy.png

K2 RECON 120 BOA ALPINSTØVLER 23/24

Den nye Recon 120 BOA  er bygd på den klassiske Recon/ Mindbender konstruksjonen, dvs ett lett skall, som gir lav egenvekt på støvlene, MultiFit lest og en en progressiv flex. Recon / Mindbender skoene er kjent for meget god passform.

Recon 120 BOA® beskrives enkelt med respons, ytelse og et ekstra lag med behag.

 

  • Flex: 120
  • Lest: 100mm i 265