Douchebag - Marcelo - Purple

På kort tid har Douchebag™ blitt en favoritt blant mange. Siden den originale Douchebagen kom i 2012 har produktserien blitt oppdatert med nye modeller, funksjoner og farger. Denne gangen har de inngått et samarbeid med verdensstjernen og fotballspilleren Marcelo. 

Marcelo ble inspirert av lillafargen på draktene til basketballaget L.A. Lakers, og 1. september slippes derfor flere av Douchebags mest populære modeller i en helt ny farge: Purple.

_DSC8773_KORR01.jpg

Vi i Braasport er så heldige å få være med på denne lanseringen, og du kan derfor bestille flere av modellene i den nye fargen direkte fra Braasport.no allerede på lanseringsdagen 1. september.

Douchebag™ kjennetegnes ved et stilrent og holdbart design kombinert med smarte funksjoner. Modellene har forskjellige funksjoner og størrelser tilpasset ulike bruksområder.

_DSC9569_KORR01.jpg


 

Blant produktene som kommer i den nye funky lillafargen finner vi klassikerne Big Bastard og The Hugger 30, men også nyheter som The Backpack Pro og The Hugger 20. I tillegg til disse blir den nye fargen å se på Little Bastard og The Scholar.

Her kan du lese mer om våre favoritter:

The Hugger 20 EVA:

PURPLE_the_hugger20_02.jpg

Den ferskeste nyheten i produktserien er The Hugger 20. En oppdatert versjon av The Hugger 30, i et slankere og smidigere design. Hvis du synes The Hugger 30 er et lite hakk for stor, vil du like denne. Den kommer i tillegg med flere lommer på innsiden av frontpanelet, for lettere organisering av gadgets og småting. Sekken kan selvfølgelig også enkelt hektes på Big Bastard og The Douchebag på reise, og har EVA-fornt for å bedre beholde passformen hvis sekken ikke er fullpakket.The Hugger 30 EVA:

 

PURPLE_the_hugger30_02.jpg


The Hugger 30 EVA har på kort tid blitt manges favoritt, mye på grunn av det stilrene designet og den anvendelige størrelsen. Etter at den ble oppdatert med det nye EVA frontpanelet har den blitt enda stiligere, og holder fasongen bedre selv om den ikke er fullpakket. Sekken egner seg godt til reiser og gir deg enkel tilgang til hovedrommet gjennom den store glidelåsen i front. Kan også hektes direkte på The Douchebag eller Big Bastard.

 

The Scholar:

PURPLE_the_scholar_02.jpg

 

Dette er den perfekte sekken til skole og hverdagsbruk. Sekken har et svært minimalistisk design. I tillegg har den egen polstret lomme til pc, og feste til skateboard i fronten. Alt du trenger i en hektisk og variert hverdag.

 

The Backpack Pro:

PURPLE_the_backpackPRO_02.jpg

 

The Backpack Pro er en litt større utgave av The Backpack og har flere smarte løsninger. Den har blant annet fått et avtagbart hoftebelte som gjør den mer behagelig å bære over lengre tidsrom. Små lommer gjør det enkelt å organisere innholdet, i tillegg til egne lommer for drikkeflaske og pc. The Backpack Pro har også EVA panel for å holde på passformen, og Hook-Up system for å kobles direkte på The Douchebag og Big Bastard.

 

Alle våre favoritter får du selvfølgelig i den nye fargen purple!

Her finner du hele vårt utvalg fra Douchebags samarbeid med Marcelo