Langrenn

Langrenn er selve folkesporten i Norge, og ligger dypt innprentet i den norske folkesjela. Få sporter engasjerer like mye som langrenn. For oss på Braasport er langrenn en av grunnpilarene. 

Hos Braasport finner du alt du trenger for å gå fort og godt på ski. Vi har langrennsutstyret du trenger, uansett om målet er en seier i norgescupen, eller en bolle på ei markahytte. 

Vi legger sjela vår i å plukke perfekte ski til hver enkelt kunde. For å plukke ski med optimalt spenn kreves kombinasjonen av de beste måleapparatene, og mennesker med lang erfaring med skiplukking. Vi har begge deler, og bruker god tid på å plukke hvert enkelt skipar.

I tillegg til langrennsski har vi et stort utvalg av, langrennsstøvler, langrennsstaver og bindinger. I tillegg har vi et stort utvalg av skismøring og langrennsbekledning. 

Klassiske

Felleski

Skøyte

Langrennstaver

Langrennsko

Henrik Sollie.jpeg

Lær å mestre det lange løp

Braasport og Henrik Sollie inviterer entusiastiske mosjonister til gratis kurs i effektiv staketeknikk og hvordan mestre lange løp.
Idt_Skate_EliteProPU.jpg

Vår test av - IDT Sports Skate Elite Pro PU Rulleski

Rullende moro på våt asfalt

Vi har testet de nye Pro PU-rulleskiene til IDT Sports, og konkluderer med at de holder hva de lover.

Testet/skrevet av: Eirik

Idt_Rulleski2.jpg

IDT Rulleski - Årets rulleski fra Idt - Vi gir deg rådene

Idt Rulleski - Rulleski fra Idt er et sikkert valg enten du trenger rulleski til konkurrase eller trening. Idt rulleski er retningsstabile og av svært god kvalitet. Hjulene er av utmerket kvalitet og IDT legger mye produktutvikling og innovasjon.

Her ser du rulleski fra Idt

Langrennsbindinger

Skismøring og Prepp

Langrennsjakker

Langrennsbukser

Rulleski