Fischer Twin Skin Race felleski m/ Rottefella Move binding 23/24

Smørefri klassisk konkurranse- og treningsski med ny integrert 100 % mohair kortfell. Et innovativt system fra Fischer todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god glid. Den lette og sterke AirCore-kjernen, ski-konstruksjonen og World Cup steinslip gjør denne til en sikker vinner i dette prisklasse.

N20522
N20522
Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Anmeldelser
Twin Skin Race IFP er en smørefri klassisk konkurranse- og treningsski med integrert kortfell i 100% mohair. Perfekt de dagene man sliter med å treffe på smøringen, eller om man ikke liker å legge på klister. Den lette og sterke Air Core-kjernen, skikonstruksjonen og DTG World Cup steinslip gjør disse skiene til en sikker vinner i sin prisklasse. Testvinner fra Vinterguiden DN, november 2019!
Rottefella MOVE™ Switch Kit IFP gir deg muligheten til å flytte bindingen for bedre feste og bedre glid, uten å ta av deg skiene.
Husk! Å flytte bindingen på felleskiene gjør underverker og påvirker både glid og feste i svært stor grad. Med Rottefella Move Switch på disse skiene har du muligheten til å enkelt flytte bindingen fram og tilbake uten å ta av deg skiene. Benytt deg av denne muligheten for å bli best mulig kjent med vinterens beste treningskamerat! Bindingen følger med i prisen.  

Vekt: ca. 1190 gram (197 cm) 

Mål : 41-44-44

Såle: World Cup Plus



DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT