Alfa Ull - Vintersko

Alfa sin nye vintersko laget av 100 prosent ren norsk ull.
Alfa har latt seg inspirere av den norske naturen og det beste den har å tilby.

ulli.jpg

ALFA ULL ER EN TIDLØS OG
FUNKSJONELL
 VINTERSKO

«Ull» er behagelige og lette vintersko som er naturlig pustende, isolerende og vannavstøtende. For ekstra slitestyrke har skoene tåkallosjer og skinnpolstret toppkant.

Som alltid ved utvikling av sko har vi fokus på såleteknologi. I yttersålen benyttes ALFAs unike gummiblanding fra Vibram®, som gir deg fast grep på snødekt underlag. God komfort sikres med en behagelig dempende EVA midtsåle.

Det enkle innsteget, med glidelås eller snøring, gjør at du kjapt kan dra på deg skoene. De er med andre ord alt du trenger for å komme vinteren i møte.GU-Location-Scene-02_1600x.jpg


BÆREKRAFTIG
NORSK ULL 

Den rene norske ulla gjør skoene myke og komfortable å gå i, samtidig som de varmer og puster godt. Alfa sine vintersko er laget med vevet ull, en teknikk som gjør skoene slitesterke, vannavisende og holdbare over tid.

 

Sammen med Gudbrandsdalens Uldvarefabrik, har Alfa testet og utviklet flere skomodeller med slitesterkt, vevet ull. Et unikt samarbeid mellom to kvalitetsorienterte bedrifter, som begge har røtter og erfaring fra langt tilbake i tid, og kontinuerlig fokus på teknologisk utvikling og bærekraft. Resultatet er robuste vintersko som holder seg fine, uten behov for impregnering eller vedlikehold.

Ulla er Svanemerket, en garanti for et godt valg for helse og miljø. Sauen beiter i utmark eller fjellbeite, uten bruk av gjødsel eller sprøytemidler. I selve behandlingen av ulla er det heller ikke behov for å tilsette kjemikalier, da ulla er naturlig ren og sterk.ulla2.jpgulla.jpg