YETI Hopper Backpack M12 kjølesekk

Yeti Hopper Backflip M12 er ikke bare en vanlig ryggsekk, men det er et kraftig designet sekk som passer perfekt for de som elsker å utforske naturen. Enten du er på vei til en campingtur, en båttur eller en dagstur i fjellene, leverer denne sekken det du trenger for å holde tingene dine kalde og sikre.

Black (SKU-0166-BLK)
Black (SKU-0166-BLK)
Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Anmeldelser

Hopper Backflip M12 er konstruert med den samme høye kvaliteten som Yeti er kjent for. Den er bygget for å tåle tøffe forhold og har en robust design som sikrer lang levetid. Sekken er isolert med Closed-Cell Foam, som gir overlegen kjøle evne. Dette betyr at den kan holde isen frosen og kald i opptil flere dager, slik at drikkevarer og matvarer forblir kalde.

Det som gjør Backflip M12 spesiell, er dens ryggsekkdesign. Den ergonomiske utformingen med polstrede stropper gjør den komfortabel å bære, selv på lengre turer. Ryggpanelet er ventilert for å gi ekstra pusteevne, noe som er viktig når du er på farten i varmen.

Med en kapasitet på 12 bokser (øl eller brus (pluss is)), er denne sekken stor nok til å ta med det du trenger for en dagstur, samtidig som den er kompakt nok til å ikke være en byrde. Den har også robuste festepunkter og stramme bånd for å feste ekstra utstyr eller tilbehør.

Enten du tar den med til stranden, på jakt eller til en grilling, vil du sette pris på dens vanntette design og solid glidelås, som holder innholdet trygt og tørt. Den slitesterke, vanntette ytre konstruksjonen er laget for å tåle elementene, så du trenger ikke bekymre deg for regn eller søl.

Yeti Hopper Backflip M12 er den ideelle følgesvennen for de som lever for eventyr og vil ha en pålitelig, praktisk og komfortabel kjøleløsning. Med Yeti får du ikke bare et produkt, men en følelse av tillit til at det vil gjøre jobben, uansett hvor turen tar deg.

Til denne sekken anbefaler vi og Yeti at man bruker en Medium Yeti Thin Ice fryseelement.

 

  • Dimensjoner: 43,2B X 20,3D X 40,6H CM
  • Vekt: 2 kilo

 

 



DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT