Armada Skis Whitewalker 116 freerideski 24/25

Whitewalker 116 har blitt noe av en kultklassiker de siste årene. Det er ikke hver dag man får pudderski som man kan sette turbindinger på, men som likefult kan brukes i parken. Whitewalker 116 er designet for å være det ultimate verktøyet for å takle dype pudderforhold og utfordrende terreng. Inspirert av og utviklet i samarbeid med den legendariske freestyleskikjøreren Sammy Carlson, er Whitewalker 116 en ski som kombinerer innovativ teknologi og gjennomtenkt design for å levere en enestående opplevelse i offpisten.

Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Anmeldelser

Whitewalker 116 er skapt for skikjørere som ønsker å utforske dypt pudder og tekniske linjer med stil og kontroll. Med en bred midtbredde og avansert konstruksjon gir denne skien deg muligheten til å sveve over snøen og ta på deg de mest utfordrende linjene med selvtillit.

Med en midtbredde på 116 mm under foten gir det deg en enestående flyt i dyp pudder, noe som gjør det mulig å holde seg på toppen av snøen selv i de dypeste forholdene.

Med rocker-profil i tupp og hale kombinert med tradisjonell camber under foten, tilbyr Whitewalker 116 den perfekte balansen mellom lekenhet og stabilitet. Denne designen gir skien evnen til å håndtere både store svinger i pudder og presise manøvrer i mer teknisk terreng. Den progressive rocker-profilen gir maksimal flyt i pudder samtidig som den gir en smidig og leken kjøreopplevelse, perfekt for kreative linjer og triks.

Armada Whitewalker 116 er bygget med materialer av høy kvalitet og avansert teknologi for å sikre at den leverer topp ytelse under alle forhold. Hver detalj i konstruksjonen er nøye vurdert for å gi skikjørere den beste mulige opplevelsen uansett forhold.

Kjernen er laget av ultralett Caruba kjerne som gir skien en lettvektig følelse uten å gå på kompromiss med styrke og stabilitet. Dette gir bedre manøvrerbarhet og gjør det lettere å håndtere lange turer opp til de beste linjene.

Kombinasjonen av sidevegger og cap-konstruksjon gir skien en robust, men likevel responsiv følelse. Denne hybridkonstruksjonen sikrer solid kantgrep og holdbarhet, samtidig som den holder vekten nede for en mer livlig kjøreopplevelse.

Selv om Whitewalker 116 er utviklet med profesjonelle kjørere i tankene, er den også tilgivende og tilpasningsdyktig nok til å passe skikjørere på alle ferdighetsnivåer som ønsker å utforske pudder og backcountry.

 

  • Mål: 139 / 116 /135 i 185 cn
  • Radius: 18 meter i 185 cm
  • Vekt: 1800 gram i 185
  • Flex (1=Myk, 10=Stiv) – Tupp: 7 | Midt: 9 | Hale: 8

Skjermbilde 2023-07-19 kl. 12.38.37.png


DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT