K2 Mindbender 130 BOA alpinstøvler

Mindbender 130 BOA er skistøvelen for deg som krever det beste innen kraft, presisjon og tilpasning. Med den revolusjonerende BOA Fit System, får du en perfekt passform som gir deg uovertruffen kontroll og kraftoverføring.

KS24004300
KS24004300
Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Anmeldelser

K2 Mindbender 130 BOA – Maksimal Presisjon og Komfort

Med en flex på 130 er denne støvelen ideell for frikjørere som vil ha maksimal ytelse i støvlene. Med BOA justering på lesten er det enkelt å finne riktig straming slik at du kan bruke støvlene hele dagen uten ubehag.

Disse kraftige hybridstøvlene er valget for krevende frikjørere som ikke er villige til å gå på akkord med noen aspekter av skikjøringen. De parer en kraftig 130 flex med BOA lukking over det nedre skallet, som gir overlegen vikling rundt foten for en mer komfortabel og presis passform.

Utover det er den velprøvde Mindbender passformen og funksjonene, vil du støvler som passer til alt av bruk.

MultiFit Lest: MultiFit Lest ble utviklet i forbindelse med BOA Fit System for å imøtekomme en rekke fotformer fra 97 mm til 104 mm, noe som eliminerer behovet for flere lest bredder.
Fastfit Instep: Mykere TPU materiale brukes i vristområdet for raskere og enklere inn- og utstigning.
Powerlock Spyne: En ytelsesorientert gåmodus designet for skiturer som tilbyr et 50-graders bevegelsesområde. Når du er i skimodus, gir Powerlock Spyne en kraftig og sikker tilkobling for kompromissløs utforkjøring.
Tech Inserts: Tech Insert i tå og hæl er fullt integrert, noe som muliggjør kompatibilitet med både tech bindinger og alpine bindinger.
Friksjonsfri mansjettpivot: En letthengslet mansjettpivot designet for å gi minimal motstand når man bruker støvlene på tur.
Powerlite Shell: K2s ypperste skall design, som bruker skall vegger av varierende tykkelse og fire forskjellige typer TPU for å gi den ultimate kombinasjonen av lett vekt og respons.
GripWalk yttersåler: Utskiftbare ISO 23223 GW såler som er utviklet i samarbeid med Markers Grip Walk bindingssystem for bedre grep og ekstra komfort når du går og står i støvler, men går ikke på akkord med kraftoverføringen og frigjøringsfunksjonen mellom støvelen og bindingen når du går på ski.
Honeycomb Boot Board: Hold deg varmere, lenger. Fanger varme og isolerer som en dunjakke. Holder varmen 15 % bedre enn tradisjonelle støvelbrett. Har ekstra demping for bedre komfort.
Powerfit Pro Tour Liner: Lineren er en preshapet Ultralon liner. Lineren er selvsagt 100% tilpassingsbar. Med en stiv, asymmetrisk pløse for ekstra kraft og energioverføring, forhåndsstøpte ankellommer og en kraftkrage med høy tetthet. Lineren er leddet baksiden av ankelen for økt komfort og bevegelsesområde mens du går.

Dette er støvler som sikrer at du holder deg komfortabel hele dagen, uansett hvor hardt du presser deg.

 

  • Flex: 130
  • Lest: 97 – 100 mm i 265 md
  • Vekt: 1880 gram i 265 md
  • Volum: Medium Volum
  • Liner: Powerfit Pro Tour
  • Såler: Gripwalk

 

Klar for å dominere fjellet? K2 Mindbender 130 BOA gir deg selvtilliten til å ta på deg enhver utfordring med kraft og presisjon!



DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT