Tecnica Zero G Tour Pro Women toppturstøvel 24/25 dame

Tecnica har nettopp lansert neste generasjon av deres Zero G Tour Tour Pro. Denne modellen er oppdatert fra tidligere modeller, har blitt enda lettere (100 gram!!), enklere innsteg og en ny og oppdatert lest. Eneste som er likt fra tidligere modell er fargen og navnet. Denne modellen er helt ny for vinteren 24/25

Camp Green
Camp Green
Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Anmeldelser

Zero G Tour Pro Women støvlene har et forskjøvet vristdesign, der de gir mer plass til den «6» tåen. Innsteget er gjort enklere takket være Tecnicas mykere "Quick-Instep"-materiale over vristen. Målet der er å gjøre dem lettere å komme inn og ut av, og mer komfortable (spesielt for personer med høyere vrist). Dette gjør at volumet på støvlene har også økt litt slik at støvlene passer ett bredere publikum.

Tecnica brukte også noen ting de lærte under utviklingen av Zero G Peak-modellene deres. De nye Zero G Tour Pro Women støvlene implementerer "Power Frame"-konstruksjonen som først ble brukt i Peak støvlene, som bruker målrettede materialforsterkninger for å forbedre sideveis kraftoverføring og redusere deformasjonen av det nedre skallet, noe som tilsynelatende resulterer i et generelt fleksibelt mønster som er mer progressivt, mens den i tillegg går ned i vekt.

Med Tecnica sin forholdsvis store vektreduskjon på en allerede lett støvel så er disse støvlene nå en av de letteste 130 fleks støvlene på markedet. Disse støvlene er 100 gram lettere enn den tidligere modellen, det er ganske imponerende. Og Tecnica har ikke tatt en snarvei med å sette inn en lettere og dårligere liner, men de har opprettholdt den superfine lineren. Men har kuttet vekt med Power Frame konstruksjonen, lettere låse mekanisme og lettere spenner.

For ytterligere forbedringer av ytelsen i oppoverbakkene har de nye Zero G Tour Pro Women støvlene ett 10 % større angitt bevegelsesområde mens de er i gangmodus (60° for de nye støvlene mot 55° på de gamle).

Noe av grunnen til at de klarte dette var på grunn av Zero G Tour støvlenes nye "dobbeltblokkerende" gangmekanisme. Den ser ganske lik ut gangmekanismen på Zero G Peak støvlene, og i tillegg til å være lettere og skape mer bevegelsesfrihet i gåmodus, øker den også leningen fremover til en oppgitt 14° (16° liner-spoileren).

Med Tecnica sitt geniale C.A.S (Custom Adaptive Shape) system er det lett å få skoene til å passe. Skallet er allerede ferdig for eventuelt å bli blokket. Og med C.A.S på liner, så er det lett å fikse eventuelle vondter hvis varme tilpassingen av lineren ikke er nok.

Zero G Tour Pro støvlene er fortsatt 4-spenners, 2-delte, overlappende skall som har en hel Vibram-gummi ISO 9523 såle og lette kabelløkker i stedet for tradisjonelle metallspenner.

 

  • Vekt: 1290 gram I str 265
  • Lest: 99 MV
  • Volum: Medium Volum
  • Flex: 125
  • Oppgitt foroverlenning: 14° (16° med spoiler)
  • Øvre mansjett: Co-injisert karbonfiber og grilamid
  • Nedre skall: Grilamid
  • Dynafit sertifiserte techinserts

 

 

 



DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT