Look Pivot 15 GW alpinbindinger

Legenden Look Pivot 15! Look Pivot 15 er en sagnomsust binding, og er kjent som den råeste bindingen for hardbarkede frikjørere. Suveren kraftoverføring, og stabile utløseregenskaper.

Forza 3.0
Forza 3.0
Vår anbefaling
Gold
Gold
Vår anbefaling
Raw
Raw
Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Stopper bredder
Anmeldelser
Look Pivot 15 er en rå binding for tyngre skikjørere som virkelig drar på! Den har svært god kraftoverføring, og gir optimal kontakt mellom støvel og ski. Bindingene skrus tettere inn mot støvelen enn andre bindinger, og lar derfor skien flekse friere, enn på de fleste andre bindinger.

Bindingens slitesterke aluminiumståstykke og unike "dreiebord" hældesign gir skikjøreren en responsiv forbindelse mellom støvel og ski for umiddelbar kraftoverføring og presis skikontroll. 

Med sin svingbare hæl, lange elastiske bevegelser, ultrakort monteringsfotavtrykk og super solid binding laget av aluminium, er det lett å se hvorfor hardt kjørende jibbere eller frikjørere har lagt sin elsk på Pivot 15 bindingene.

LOOK bindinger gir den mest elastiske bevegelsen (lateral og vertikal) og den raskeste resentreringen før utløsning, og sikrer overlegen støtdemping for å redusere uønsket forhåndsutløsning.

Den forkortede monteringssonen gir mindre svingvekt, forbedret respons og en dypere, rundere, mer konsekvent skifleks.

Med 45 mm elastisk vandring og 180° flerveis frigjøring, tilbyr racetåstykket i helmetall maksimal kraft, presisjon og holdbarhet på tvers av alle disipliner, fra alpine verdenscup til Freestyle, Freeride og Moguls.

Look Pivot 15 er kompatibel med alle tradisjonelle Alpine (ISO 5355) og GripWalk støvlesåler.



  • Din: 6 - 15
  • Skistopperbredder: 95, 115 og 130 mm
  • Vekt: 1245 gram per binding

Her er en oversikt over hvilken stopper bredde som passer til ski bredden:
95: 76 – 95 mm
115:  96 – 115 mm
130: 116 – 130 mm



DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT