K2 BFC 95 W GW alpinstøvler dame

BFC W 95 alpinstøvler er kjent for sin komfort og ytelse, spesielt designet for kvinnelige skiløpere som ønsker både funksjonalitet og komfort hele dagen. Opplev komfort og stødighet på nært hold med BFC 95 W GW alpinstøvler for damer.

S211903601
S211903601
Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Anmeldelser

Ta skikjøringen din til neste nivå med BFC 95 W GW alpinstøvler for damer. Disse støvlene er utviklet for kvinner som ønsker en perfekt kombinasjon av ytelse og komfort. Med en medium flex og en romslig passform, gir BFC 95 W GW en reaksjonsevne som gjør at du kan ta kontroll over bakken som aldri før.
Med en bred lest på 103 mm og CushFit-liner, tilbyr disse støvlene en romslig passform som reduserer trykkpunkter, noe som er perfekt for de med bredere føtter. Støvelen har også en lettvektskonstruksjon som gir solid støtte uten å være for tung, samtidig som GripWalk sålen forbedrer gangkomforten utenfor skibakken.

Støvlene kommer også med en Apres mode, som gjør at du kan åpne cuffen bak for å få rettet opp leggene når man enten går med støvlene eller er i varmestua og varmer seg.

Disse støvlene balanserer ytelse og komfort perfekt, slik at du kan fokusere på å nyte skikjøringen uten å ofre passformen.

 

  • Lest: 103 mm i 265 md
  • Flex: 95
  • Volum: Høyt volume
  • Såle: Gripwalk


DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT