Real Turmat Torsk i kremet karrisaus turmat

Arktisk fiskegryte med gulrot og potet. Godt krydret rett med god smak av fisk. En tradisjonsrik middag for hele familien. Gjør det enkelt å spise mer fisk.

Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Tilberedning
Anmeldelser
Arktisk fiskegryte med gulrot og potet. Godt krydret rett med god smak av fisk. En tradisjonsrik middag for hele familien. Gjør det enkelt å spise mer fisk.

Arktisk fiskegryte med gulrot og potet

Ingredienser:
Potet (33%), torsk (torsk 67%, potetmel, sitrusfiber, salt)
(25%), gulrot (13%), løk, fløte (melk) (6,6%), rapsolje, hvetemel, fiskebuljong (selleri), karri (sennep) (0,2%), krydder, antioksidant (askorbinsyre).
  • Allergener: fisk, gluten, laktose, melk, selleri, sennep.
  • Vekt: Netto: 96 g, Brutto: 113 g, Ferdig tilberedt: 500 g
  • Allergener: fisk, gluten, laktose, melk, selleri, sennep.
  • Vekt: Netto: 96 g, Brutto: 113 g, Ferdig tilberedt: 500 g
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (4 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.


DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT