Lukk

Real Turmat Torsk i kremet karrisaus

Arktisk fiskegryte med gulrot og potet. Godt krydret rett med god smak av fisk. En tradisjonsrik middag for hele familien. Gjør det enkelt å spise mer fisk.

Vår anbefaling
5224-7036480052249-rt-torsk-i-kremet-karrisaus-cod-in-curry-sauce.jpg
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Tilberedning
Anmeldelser
Arktisk fiskegryte med gulrot og potet. Godt krydret rett med god smak av fisk. En tradisjonsrik middag for hele familien. Gjør det enkelt å spise mer fisk.

Arktisk fiskegryte med gulrot og potet

Ingredienser
Potet (33%), torsk (torsk 67%, potetmel, sitrusfiber, salt)
(25%), gulrot (13%), løk, fløte (melk) (6,6%), rapsolje, hvetemel, fiskebuljong (selleri), karri (sennep) (0,2%), krydder, antioksidant (askorbinsyre).
  • Allergener: fisk, gluten, laktose, melk, selleri, sennep.
  • Vekt: Netto: 96 g, Brutto: 113 g, Ferdig tilberedt: 500 g
  • Allergener: fisk, gluten, laktose, melk, selleri, sennep.
  • Vekt: Netto: 96 g, Brutto: 113 g, Ferdig tilberedt: 500 g
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (4 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.