Lukk

Real Turmat Torsk i kremet karrisaus

Arktisk fiskegryte med gulrot og potet. Godt krydret rett med god smak av fisk. En tradisjonsrik middag for hele familien. Gjør det enkelt å spise mer fisk.

Vår anbefaling
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Tilberedning
Anmeldelser
Arktisk fiskegryte med gulrot og potet. Godt krydret rett med god smak av fisk. En tradisjonsrik middag for hele familien. Gjør det enkelt å spise mer fisk.

Arktisk fiskegryte med gulrot og potet

Ingredienser
Potet (33%), torsk (torsk 67%, potetmel, sitrusfiber, salt)
(25%), gulrot (13%), løk, fløte (melk) (6,6%), rapsolje, hvetemel, fiskebuljong (selleri), karri (sennep) (0,2%), krydder, antioksidant (askorbinsyre).
  • Allergener: fisk, gluten, laktose, melk, selleri, sennep.
  • Vekt: Netto: 96 g, Brutto: 113 g, Ferdig tilberedt: 500 g
  • Allergener: fisk, gluten, laktose, melk, selleri, sennep.
  • Vekt: Netto: 96 g, Brutto: 113 g, Ferdig tilberedt: 500 g
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (4 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.