Lukk

Real Turmat Kebabgryte

Kebab på nordnorsk – sterk kylling og mye smak. Heftig smaksopplevelse for alle typer uteliv! En favoritt blant ungdommer, både hjemme og på tur. Glutenfri.

Vår anbefaling
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Tilberedning
Anmeldelser
Kebab på nordnorsk – sterk kylling og mye smak. Heftig smaksopplevelse for alle typer uteliv! En favoritt blant ungdommer, både hjemme og på tur. Glutenfri.

Kebab på nordnorsk - sterk kylling og mye smak

Ingredienser
Ris (39%), kebabkjøtt (kylling (82%), potetmel, salt, krydder) (13%), løk, paprika, tomatpuré, minimais, rømme (melk), purreløk (4,3%), rapsolje, maisstivelse, kjøttbuljong, sukker, hvitløk (0,3%), krydder, antioksidant (askorbinsyre).

  • Allergener: laktose, melk.
  • Vekt: Netto: 138 g, Brutto: 156 g, Ferdig tilberedt: 500 g
  • Allergener: laktose, melk.
  • Vekt: Netto: 138 g, Brutto: 156 g, Ferdig tilberedt: 500 g
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,6 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.