Lukk

Fischer RCR Skate IFP

Fischer RCR Skate er en lett trening skøyteski som fint kan brukes til enkle konkurranser. Skien er bygget opp med lett AirCore-kjerne innvendig og universal racingsåle. Kortere tupp minsker vekt og gjør at skien er lett å skøyte med i motbakker. Har du aldri skøytet før er dette en fin modell å starte din skøytekarriere med ! Pris uten binding.

Vår anbefaling
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Utøverinfo
Anmeldelser
Fischer RCR Skate IFP en en velkjent skøyteski gjennom mange år med lett racingkjerne og høy kvalitet på sålen. Modellen er veldig retningsstabil noe som gjør det som en flott ski å starte med hvis du aldri har skøytet før. Stabile ski er viktig da det gjør at du kan klare å "slappe av " i lett terreng og får go'følelsen når du er ute å skøyter. Ekstra forsterkede sidekanter skaper godt kantgrep. 
Mål : 41-44- 44mm
Lengde: 171 - 191 cm
DTG World Cup Universal stein slip
Vi legger vår stolthet i å finne akkurat riktig skipar til deg. Det kan være store variasjoner i stivhet og spennkurve for hvert enkelt par. Derfor bruker vi markedets mest avanserte måleapparater for å finne optimale ski til akkurat deg. For å gjøre den jobben trenger vi å vite følgende:

  • Din vekt

  • Skostørrelse for montering av bindinger

  • Ferdighetsnivå: En erfaren løper med god teknikk trenger stivere ski enn en nybegynner. Vi deler ferdighetsnivåene i tre kategorier: Nybegynner/tur, øvet/trening og konkurranse. Velg den kategorien som ligger nærmest deg og ditt bruksområde. Du kan også spesifisere nærmere om du ønsker det.


Denne informasjonen skriver du i ordrekommentarfeltet i handlekurven. Hvis informasjonen ikke er fylt ut vil vi kontakte deg før vi plukker og monterer skiene.