Tiltak i forbindelse med Koronavirus.

Vår butikk på Ullevaal 

Det skal være trygt å handle hos Braasport. Vi følger helsemyndighetenes anbefalinger for å forhindre smitte og har ekstra fokus på hygiene og renhold.

 

Åpningstider

Åpningstiden i vår butikk på Ullevaal følger Amfi Ullevaal senteret. Åpningstider Ullevaal er man-fre 10:00 - 19:00 og lør: 10:00-18:00
Vår showroom på frysja og hentepunkt holder åpent man-fred 08:00 - 18:00
 
Våre ansatte har økt fokus på hygiene og renhold, og vi har romslige arealer i butikkene slik at både kunder og ansatte kan holde nødvendig avstand til hverandre. Vi oppfordrer også alle til å benytte seg av andre betalingsmåter enn kontanter. 

 

Braasport.no

Braasport.no er åpent 24 timer i døgnet og vi fortsetter å levere til hele Norge. Det er per dags dato lite som tilsier at det er en smitterisiko ved kjøp og mottak av pakker, da smitten skjer mellom personer og menneskelig kontakt. Vi forholder oss til vår transportør Bring og den informasjonen de gir oss. Mer om dette kan du lese på hjemmesiden til Bring

Vi har satt ned prisen på levering hjem på døra kveld og håper så mange som mulig velger dette leveringsalternativet.
Du kan fortsatt hente din vare på Frysja eller på Ullevaal 

Avik i forbindese med leverangse.

Vi ber om forståelse for at eventuelle avvik fra Bring i denne perioden ikke innebærer mislighold i forhold til inngåtte avtaler. Vi varsler med dette at det kan oppstå avvik i leveringer, selv om både vi og Bring jobber på spreng med å opprettholde tilnærmet normal drift. Ta kontakt med oss ved spørsmål.

 

Braasport Kundeservice
Vi oppfordrer våre kunder til å kontakte oss på chat, e-post eller på facebook.


Hilsen oss i Braasport