Swix Triac 4.0 Aero IPM skistaver 23/24

Swix TRIAC 4.0 er årets nyhet. Skistavene for deg som ønsker det aller beste i langrennsløypene. Swix Triac 4.0 Aero er resultatet av kontinuerlig forskning, testing, analyser, eksperimenter og prosessforbedringer. Ytelse og ingenting annet har vært i fokus. NB! Ikke inkludert håndstropp.

RCT41-00
RCT41-00
Vår anbefaling

IKKE MEDLEM
DIN MEDLEMSPRIS MEDLEMSPRIS BLI MEDLEM
Oppdatert
Beskrivelse
Tekniske data
Bruksområde
Anmeldelser
Swix Triac 4.0 Aero er resultatet av kontinuerlig forskning, testing, analyser, eksperimenter og prosessforbedringer. Ytelse og ingenting annet har vært i fokus. Det nye røret har et komplett nytt tverrsnitt som gir optimale stivhetsegenskaper og redusert luftmotstand. Stivheten er forbedret med mer enn 15% mot Triac 3.0. Testing av vindtunnel bekrefter opptil 20% redusert windragskoeffisient i kritiske områder av røret sammenlignet med rør med et sylindrisk tverrsnitt.
NB! Ikke inkludert håndstropp.

Stivheten er forbedret med mer enn 15% mot forgjengeren Triac 3.0. Testing av vindtunnel bekrefter opptil 20% redusert windragskoeffisient i kritiske områder av røret sammenlignet med rør med et sylindrisk tverrsnitt. Swix Triac Aero er 100% kompatible Swix TBS og TCS systemene og gir topp ytelse under alle mulige forhold.

 Kjøp stroppen her
 Stivhet: 21 mm Vekt rør: 56 gr/m
 Styrke 70 kp
 Vekt komplett stav 155 cm: 136 gram
 Lengder: 135 cm - 180 cm. 2,5 cm intervall.
For preparerte løyper, konkurranser, klassisk og skøyting


DEL OPPLEVELSENE MED OSS PÅ @BRAASPORT.no / #BRAASPORT