Nyhet - Garmin Fenix 6

Den ultimate multisportklokken er tilbake i ny drakt, og enda bedre enn tidligere. Fenix 6 bygger videre på forgjengerne, men har en rekke oppgraderinger som virkelig merkes. Skjermen er betydelig større på de to største modellene, og toppmodellen kommer nå med solcellelading integrert i skjermen. Batterikapasiteten har også økt betraktelig og gjør klokkene enda mer brukervennlige.
Fenix 6.png

Fenix-serien fra Garmin er laget for eventyrere og deg som krever det optimale verktøyet for å nå målene dine. Klokkene gir deg alle treningsfunksjoner i tillegg til alle funksjoner du måtte trenger for å ferdes i fjellet. Integrert GPS, pulsmåling på håndleddet og kartvisning er en selvfølge. Fenix 6 er den råeste multisportklokken på markedet - punktum.

Vi har veldig begrenset antall på lager til å begynne med, så her gjelder det å være rask hvis du vil være en av de første i landet med den nye Fenix 6 på håndleddet. 

Her kan du se hele Fenix 6 utvalget vårt.
 

Fenix 6 Marked 5.jpg

Batteritiden har alltid vært veldig god på Fenix, men de nye modellene har betraktelig bedre kapasitet. Fenix 6 lar deg styre og overvåke batteritiden helt individuelt. Still inn modusen som passer deg og få direkte tilbakemeldinger på hvor lenge klokken holder før du går tom for strøm. Fenix 6X Pro Solar har et helt nyutviklet glass med integrert solcellelading som gir deg opptil 24 timer ekstra batteritid over en uke. Den nye toppmodellen Fenix 6X har opptil 120 timer i GPS UltraTrac, noe som er 50 timer mer enn tidligere. 

Batterikapasitet

Fenix 6X
 • Opptil 120 timer med GPS / opptil 21 dager i smartklokkemodus / opptil 15 timer med GPS og musikk
Fenix 6
 • Opptil 72 timer med GPS / opptil 14 dager i smartklokkemodus / opptil 10 timer med GPS og musikk
Fenix 6S
 • Opptil 50 timer med GPS / opptil 9 dager i smartklokkemodus / opptil 6 timer med GPS og musikk

Skjermen på de to største modellene er henholdsvis 17 og 36 % større, noe som virkelig utgjør en forskjell. Menystrukturen er enklere og mer brukervennlig enn tidligere, og den lyssterke skjermen er tydelig selv i dagslys. Siden skjermen er større kan du nå dele inn skjermbildene i opptil 8 felter - og du kan selvfølgelig velge akkurat de datafeltene du ønsker. I kartmodus kan du nå velge å se ett datafelt nederst i bildet, og du kan ha flere datafelter sammen med pulssonevisningen. Bildet under illustrerer skjermstørrelsen på Fenix 5 Plus opp mot den nye Fenix 6. 

Fenix 6 3.png

Den nye pulssensoren måler pulsen din ved svømming, noe som er unikt på markedet. I tillegg kan du overvåke oksygenmetningen i blodet. Det gir deg en trygghet hvis du skal på tur i høyden. Klokkene måler også oskygenopptaket ditt og nyheten i Fenix 6 er at den også tar hensyn til temperatur og høyde. Det gir deg en unik innsikt i kroppens tilpasningsevne og gir deg en god pekepinn på hvordan du takler elementene. 

Med den nye PacePro kan du sette deg et tempomål på en bestemt rute. Fenix 6 vil da legge opp tider per kilometer med hensyn til terrengtype. Klokken gir deg bedre tid i motbakkene og lavere kilometertid i utforbakke, slik at snittfarten din ender opp med det målet du satte deg for løypen du skal gjennomføre. Du får direkte tilbakemeldinger på hvordan du ligger an underveis. 

Garmin Fenix 6S Marked.jpg

Ta den med på tur, tren med den eller bare bruk den som en smartklokke - Fenix 6 vil oppfylle alle krav du måtte ha til en moderne multisportklokke. 

 • Multisportklokke for trening og friluftsliv
 • Pulsmåling på håndleddet som også registrerer puls ved svømming og oksygenmetning i blodet
 • Den dynamiske PacePro™-funksjonen gir deg tempoveiledning basert på løypens høydeprofil
 • Mål ytelsen under løping og sykling på måter du ikke trodde var mulig
 • Naviger med multi-GNSS-satellittreferanse og utendørssensorer
 • Garmin Pay 
 • Synkroniser dine favoritt- strømmetjenester , og lytt til musikk uten telefonen
 • Vanntetthet: 10 ATM
 • Fargeskjerm
 • Nye Quickfit-reimer i blant annet nylon
 • inReach Mini integrasjon

Her finner du hele vårt utvalg av klokker fra Garmin.